Акција у Београду: Антикомунистичка петиција

17. јула 2018. / Активности

У навечерје дана у коме се навршава век од мучког и ритуалног  убиства Светог цара Николаја и његове Свете породице, као и 72 године од комунистичког злочина над командантом СДК Костом Мушицком и другим србским антикомунистичким официрима и делатницима, активисти Србске Акције започели су и Београду покрај споменика Светом цару Николају, акцију прикупљања потписа за законску забрану пропагирања комунизма и величања комунистичких злочинаца.

Разлог за овакву акцију је следећи. Наиме, са преко стотину милиона жртава, комунизам је идеологија која је у историји човечанства оставила крвавији печат од било које  друге политичке доктрине. Постоје различите процене размера комунистичког терора, али је неспорна чињеница да се ради о десетинама милиона жртава широм света. У Србији, Комисија која је формирања ради истраживања тајних гробница жртава комунистичког терора, до сада је утврдила постојање 215 масовних гробница и 59 хиљада убијених житеља Србије у партизанском послератном терору. Права цифра је бар за неколико десетина   хиљада већа, с обзиром на србске жртве у другим србским земљама, а осим директних злочина над народом, сваки национално свестан Србин засигурно увиђа и погубност антисрбске комунистичке политике која је неприродним и неправичним авнојевским границама искасапила србске земље, чиме је уз измишљање непостојећих нација, створила буре барута које је на србску штету експлодирало деведесетих година. Али и поред претходно наведених званично утврђених чињеница о броју убијених људи од стране комуниста, у данашњој Србији се несметано и некажњено прослављају комуниситчки злочинци и диктатори а масовна убиства се третирају као "обрачун са издајницима и сарадницима окупатора". Стога, позивамо све људе који су свесни комуниситчког зла као и лицемерног третмана ове злокобне идеолгије у Србији, на заједничку борбу за законску забрану величања и пропагирања комунизма као и величања комунистичких диктатора и злочинаца. У том циљу, започели смо прикупљање потписа за петицију којом тражимо законску забрану величања комунистичког зла. У Србији већ годинама постоји "Закон о забрани манифестација неонацистичких или фашистичких оргаизација...", али не постоји никаква симетрија у погледу комунистичког законског третмана (која постоји нпр. у Пољској).

И широм планете, комунистичко зло сејало је смрт.

О монструозној природи комунистичког покрета документовано говори и „Црна књига комунизма”, Стефана Куртоа и још петорице историчара, која се још 1997. појавила у Француској, затим и на многим светским језицима. Превод се, занимљиво је, већ 1999. појавио и у Љубљани, Загребу и Сарајеву, али не и у Београду, иако би управо србски народ требало највише да буде заинтересован за ову тематику као убедљиво највећа жртва комунизма на овим просторима. Куртоа и сарадници на преко осамсто страница сведоче о монструозности комунистичког подухвата на различитим меридијанима. Као у  хорор филму ређају се бројке и стравични призори истребљивања читавих слојева људи, убиства милиона припадника различитих народа планираном глађу, систематског терора над сопственим грађанима, гулага, подстицања глобалног црвеног тероризма, страховитих обрачуна током Шпанског грађанског рата (укључујући и вешања свештеника), окупације читаве источне Европе, бруталне елиминације политичких противника, слике десетина милиона жртава разних маоистичких експеримента у Азији од којих је најмонструознији такозвана Културна револуција (свеукупно око 65 милиона жртава), затим застрашујућих два милиона Пол Потових жртава у Камбоџи, дивљања комунистичких вођа у „народним” режимима Африке (Етиопија, Мозамбик, Ангола) и на другим местима. Ипак, највећа комунистичка злодела почињена су у православној Русији током многодеценијске бољшевичке владавине. Користећи ратно стање и фебруарску револуцију (рушење монархије) као полазну основу за свој злочин, комунисти октобра 1917. године, уз огромну помоћ немачких власти и вашингтонских банкара, чине преврат и заводе олигархијски режим у Русији. Такав свој статус потврдили су на самом почетку своје крваве владавине, одбацивањем резултата избора које су по револуцији сами организовали, а на којима су убедљиво изгубили освојивши свега 187 од 715 места у Думи. На територији окупиране Русије,  бољшевици оснивају Совјетски Савез, као тоталитарни антихришћански и антинационални пројекат.

Ритуалним убиством царске породице и убијањем десетина милиона православних Руса, што директно што индиректно кроз изгладњивање и исцрпљивање у логорима, рушењем и скрнављењем хиљада православних храмова и убијањем стотина руских епископа и хиљада свештеника, комунистичка Совјетија личила је на огроман концентрациони логор за израбљивање руског народа. Стога, баш на стогодишњицу поменутог комунистичког злочина над Светим царем Николајем и његовом породицом, ми покрећемо ову акцију прикупљања потписа којима позивамо све србске родољубе и антикомуниста да дају свој допринос борби за законску забрану комунистичког зла и величања комунистичких злочинаца.

Врх стране