Акција у Београду: „РТС као медијско ругло и стуб мондијалистичке окупације!“

04. марта 2019. / Активности

Услед разноврсних наказних садржаја на „националном сервису“, како „културних“ тако и политичких, Радио телевизија Србије постала је један од најгорих и најшетнијих медија у данашњој Србији. Чињеница да државна телевизија има такву репутацију, само је верни показатељ нивоа болести духа који влада данашњом Србијом. Политикантско служење издајничким властима и издајничкој опозицији од стране ове медијске куће, праћено је и константном промоцијом неморала и перверзњаштва разних врста кроз филмски и „културни“ програм, као и мондијалистичког и југоносталгичарског дискусра.

Такође, незаобилазно је и редовно приказивање комунистичких пропагандних – тзв. „партизанских“ филмова, који промовишу антисрбске лажи. Ту су и вести на шиптарском као и скандалозно цензурисање мапе србског Косова и Метохије и натписа „Нема предаје!“, што представља „кап која прелива чашу“ када је реч о штеточинству и антисрбству РТС-а, који очито по налогу антисрбских криминалних власти припрема народ за најављено велеиздајничко „разграничење“.

Стога су наши активисти на симболичан начин пред здањем РТС-а у Београду, истакли транспарент са поруком „РТС – Расрбљавање народа, Тровање антикултуром, Суноврат телевизије“ као и слике са примерима наказних садржаја приказаним на овој телевизији. Такође, на огради РТС-а, залепили смо поруку којом закључујемо да наметнуто и нелегитимно плаћање „претплате за РТС“ представља финансирање тровања србског народа.

Рушевине зграде РТС-а, стално подсећају на НАТО злочин, а можемо слободно рећи да данашња програмска политика ове телевизије наставља у медијској сфери НАТО политику уништавања Србије. Рушилачке НАТО бомбе које су сејале смрт, биле су претеча и најава нових демо(но)кратских промена у Србији, које су донеле актуелну окупацију и медијски мрак. Актуелни носилац те политике и тог мрака јесте Александар Вучић. То је мрак где се сваки здрави националистички активизам прећуткује, а приказује се и промовише антисрбска делатност уз незаобилазне ЕУ-мантре и либералне анти-вредности, које су у окупираној Србији већ одавно постале догма. Промовише се лажни и контролисани прорежимски „национализам“ док се систематски прећуткује сваки неконтролисани и искрени национализам. У том духу јесте и однос РТС-а и осталих овдашњих медија према Србској Акцији. Медија који или безочно клевећу наш Покрет, криво га приказујући као некакву екстремистичку групу, или пак сасвим прећуткују наш активизам, знајући да је и негативна реклама ипак реклама. Међутим, правом активизму, поткрепљеним духом и ваљаном идејом, не може ни мало наудити системско безобразје, јер се град не може сакрити кад на гори стоји. Наша љубав јача је од сваке злобе душманске. Јача је и од саме смрти, јер нам је путеводитељ Христос. А ко Христа следи на путу родољубља – поручује нам Свети владика Николај – „ако и умре живеће, ако и погине победиће“. Стога и ми знамо шта нам је чинити.

Подвиг и борба!

Врх стране