Акција у Новом Саду: Комунистичко „ослобођење" је злочин!

28. октобра 2018. / Активности

На дан партизанског „ослобођења" Србске Атине 1944. године, који су и овога пута прославили разноразни новосадски позиционо-опозициони политиканти, неокомунисти и псеудонационалисти, Србска Акција је у Новом Саду наставила сакупљање потписа за законску забрану пропагирања комунизма и величања комунистичких злочинаца.

Симболично, ова наша новосадска акција , спроведена је на дан када су 1944. године комунистички окупатори ушли у Нови Сад, и антисрбску окупацију мађарских шовиниста заменили својом, такође антисрбском окупацијом, која је такође сејала смрт и породила масовне злочине. Наслеђе ове црвене окупације јесу и данашњи антисрбски властодршци и антисрбска опозиција који сви заједно баштине традиције лажног комунистичког ослобођења.

И ова, као и све будуће истоврсне манифестације, јесу наш позив свим људима који су свесни комуниситчког зла као и лицемерног третмана ове злокобне идеологије у Србији, на заједничку борбу за законску забрану величања и пропагирања комунизма као и величања комунистичких диктатора и злочинаца.

 

Врх стране