Акција у Новом Саду: Против антисрбства двоглавог монструма!

18. марта 2020. / Активности

Става смо да актуелна психоза, пропаганда и произвођење панике поводом експанзије корона вируса, има за један од циљева и скретање пажње са актуелних политичких питања, те ће наши активисти тим пре наставити својим акцијама да враћају пажњу на иста.
Сходно томе, наши активисти облепили су центар Новог Сада плакатима са приказом двојице антисрбских изрода - Александра Вучића и Мила Ђукановића.

Подсећамо да је Александар Вучић велики и осведочени пријатељ и саборац Мила Ђукановића који је подржао његове пропагандне лажи о покушају државног удара и који је првобитно пробао да медијски маргинализује величанствене литије у Црној Гори, одбивши да конкретно осуди закон којим је предвиђена отимачина имовине Србске Цркве. Зато је Вучић саучесник и у новијим неделима Мила Ђукановића.
И Вучић и Мило Ђукановић боре се за шиптарску окупацију Косова и Метохије и обојица имају исте газде по чијим налозима пљачкају, загађују и деградирају данашње србске територије у којима су постављени као власт. Стога, борба за православне србске светиње Црне Горе подразумева и нужност борбе против антисрбског режима Александра Вучића, те је и прикладан приказ на нашем плакату где Вучић и Ђукановић представљају две главе на једном телу, и то телу огавног шиптарског знамена (карикатуралног плагијата древног орла србског витеза - Ђурђа Кастриота).

 

Врх стране