Акцијом против шиптаризације!

03. новембра 2021. / Активности

Кићење Београда заставама држава чији представници долазе у дипломатске посете Србији, вишегодишња је пракса Вучићевог режима (иза које се иначе, вероватно крије прање новца), и иста постаје прилично одвратна и недопустива када је реч о државама попут Хрватске, или Албаније које су у својој бити - антисрбске творевине или које су скопчане са србомржњом или злочинима против Срба. Са тим у вези, пре неколико дана, Београд је освануо наружен заставама Албаније, што је изазвало оправдану реакцију у виду масовног скидања ових застава од стране Срба - родољуба, при чему значајан удео у овом подухвату, имају активисти Србске Акције.
Антисрбски медији, како режимски, тако и опозициони (који су опозиција Вучићу али не и систему мондијалистичке окупације Србије), хорски осуђују овакво родољубиво дело, притом га умањујући и сводећи на само један случај у којем учествују малолетна лица. А заправо реч је о масовној појави, и добро је што је тако.
Од власти која толерише шиптарско дивљање у Прешевској долини приликом прославе тзв. Дана заставе Албаније, не чуди оваквав прошиптарски и антисрбски чин у Београду. Али битно је да постоји реаговање родољуба и битно је то што оваква недела режима додатно осветљавају чињеницу о његовом антисрбском карактеру.

Стоп шиптаризацији Београда!

Косово је Србија!

Врх стране