„Блиц" поново о Србској Акцији и РИД-у

22. јануара 2023. / Коментар

Познато новинско смеће – дневни лист „Блиц“, поново је писао о Србској Акцији у склопу своје кампање русофобних новинских текстова који имају за циљ да дискредитују Русију и руски народ у очима читалаца. Србски народ већински, или воли Русију или макар није русофобан. Такво расположење пројектује се и на актуелни рат који против руског народа води ционистичко-атлантистича алијанса посредством својих пијуна - укро-сепаратиста.
Као део хибридног рата, ,,Блиц" и други антисрбски медији, што режимски (Пинк, РТС) што тзв. антирежимски (Нова С, N1, Данас), узели су активно учешће у покушају промене свести Срба у вези са ставом о сукобу који се води на простору Малорусије и Новорусије. С тим у вези треба напоменути да се дневни лист ,,Блиц"  налази у власништву медијске швајцарско-немачке корпорације Ringier Axel Springer Media AG (Ringier је из Швајцарске, а Axel Springer из немачке, на тржишту источне Европе послују заједно), и Ringier и Axel Springer се налазе у већинском власништву америчког инвестиционог фонда KKR, који је и раније био присутан на медијској сцени Србије, као већински власник познате антисрбске телевизије N1. Из наведеног можемо да закључимо да ,,Блиц" ради у корист својих газда из Америке и има за циљ да шири америчку пропаганду у Србији. Ово пропагандно гласило САД, и раније је водило оркестрирану кампању против Србске Акције, а сада су се на удару, уз нас, нашли наши другови из Руског Империјског Покрета (РИД) и њиховог војно-борбеног крила Империјског Легиона на челу са командантом Денисом Гаријевим. Часни борци и јунаци Империјског Легиона, у ,,Блицу" су представљени као терористи, због тога што су власти САД прогласили РИД за теорористичку организацију. Међутим, јасно је да је САД терористичка држава, и да је комплимент када таква држава прогласи некога за терористу. Даље, кроз курсеве у легалном клубу за модерну војну обуку при РИД-у, прошло је на хиљаде полазника из разних земаља, и поменути Клуб не може сносити никакву одговорност за поступке које ће полазници неког од курсева при Клубу, чинити у будућности.
Дакле, РИД никако није теорористичка организација, али зато слуге (америчких) теорориста јесу новинари ,,Блица" који пишу отровне, антисрбске и антируске пропагандне текстове за своје америчке газде.
О подршци Русији и руском народу сведоче и коментари читалаца на овај текст о Србској Акцији и РИД-у који су у великој већини про-руски и који показују да је србски народ уз своју словенску и православну браћу. О Србској Акцији и РИД - у ,,Блиц" помиње и нашу посету РИД-у у Санкт Петербургу, али не може да наведе ниједну компромитујућу чињеницу о тој посети, као и о сарадњи наша два Покрета. ,,Блиц" није успео чак ни да фабрикује било какав податак о неком ратном злочину Империјског Легиона, а занимљиво је да и о нашем Покрету наводи да Србску Акцију чине ,,образованија лица" те да поседујемо издавачку делатност, уз познате флоскуле о ,,клерофашистима" које су њихово пропагандно оруђе. Нама је драго када нас и наше другове покушавају да дискредитују отворени антисрби попут медија као што је ,,Блиц" јер је то доказ да се налазимо на правом путу, да нисмо у служби ни западних ценатара моћи, ни издајника Александра Вучића, о којем ,,Блиц" редовно пише у позитивном светлу, што говори да и он и они раде за исте газде. Јасно је на којој страни се налази ,,Блиц", на страни оних који већ више од 8 година убијају Русе, који пале православне цркве, који убијају и прогоне православне свештенике, који желе нестанак руске државе и руског народа. Са друге стране, ми и наши другови из Руског Империјског Покрета и њиховог војног крила Империјског Легиона, настављамо заједничку сарадњу и борбу против непријатеља наша два народа и наше православне вере. Чврсто стојимо уз руски народ који се налази у једном од најтежих тренутака у својој историји, и верујемо у победу руског оружја и Светог Православља у сукобу са богоборним ционистима и укро-сепаратистима.

Живело руско-србско братство!

Живео Руски Империјски Покрет!

Слава руском оружју!

Врх стране