Брозов режим био је непомирљиви непријатељ србског народа и свих србских сталежа

05. маја 2020. / Коментар

Србомрзачки крволок из оба светска рата и окупатор Јосип Броз, од чије се смрти јуче навршило четири деценије, одговоран је за агресивну атеизацију, десрбизацију и масовне злочине над србским народом и Србском Православном Црквом. Одговоран је за злочиначке авнојевске границе и измишљање лажних нација и језика, али и за масовну пљачку народа и разарање србског села.
Али оно што се недовољно истиче, јесте да је одговоран и за економско и морално расуло деведесетих година, јер позиционо-опозициони политикантски шкарт тог времена, проистекао је из Брозовог шињела. Такође, и припадници данашње гарнитуре мондијалистичких издајника и хохштаплера јесу Брозова духовна деца. Сходно претходно изнетим премисама, Брозово наслеђе јесте и узрок србског страдања деведесетих година. Узрок самих ратова јесу управо авнојевске границе и комунистичко измишљање лажних нација, као и деценијско гајење усташке змије у југо-комумистичким недрима.
Што се привреде тиче, Брозове економске мере биле су катастрофалне, као и систематско измештање фабрика из Србије. А амерички кредити који су подигли југословенску привреду, скупо су наплаћени баш деведесетих година. Даље, то што је радник под Брозом био у бољем положају него данас, не значи да је Брозов систем био прораднички, него значи да је данашњи систем катастрофалан. И увек треба имати на уму органску везу изеђу на једној страни Броза, и на другој страни - епохе деведесетих и данашњице. Везу која је јасна и непобитна а која не стаје у скучену и помрачену (анти)логику брозољубивих југоносталгичара.

Због тога су антиброзовштина и антикомунизам и данас веома актуелни и комплементарни са антимондијализмом.

Врх стране