Диши пуним плућима. Одупри се корона хистерији!

03. септембра 2020. / Коментар

Системски медији у Србији и даље изгарају на одржавању панике и ширењу пропаганде о опасности заразе корона вирусом. Ми и даље не можемо знати какав је реалан и тачан степен опасности од ове заразе, али као што више пута рексомо, убеђени смо да је он знатно мањи него што то говоре они који нам уводе мере са очигледним циљем да нас као народ навикну на тоталну контролу. Сви објективни показатељи упућују на такав закључак.
И јулски протести у Београду осим што су спречили увођење новог полицијског часа, практично су и разобличили тезу поборника корона-циркуса по којој масовни скупови узрокују масовно ширење корона-вируса. Наиме, повећања броја заражених није било након протеста.
Дакле, Александар Вучић, осим што је изрод и послушник белосветских хохштаплера, показује и да је психопата који готово садистички ужива у свом неделу - прављења од Србије конц-логора, а све под плаштом одбране од заразе. Како другачије објаснити скарадно наметање ученицима у Србији ношење маски у школамама од 01.09. ове године? Наметање маски иначе има за циљ својеврсну дресуру људи. Јер све и када би маска штитила од вируса (а не штити), какав је ефекат маске у школи ако се деца у парку, у кафићу, на плажи итд, друже без маски? Наравно, нема никакве логике. Реч је о систематском покушају испирања мозгова, којем се ваља одупрети! И о ширењу страха путем претњи високих функционера антинародне власти, попут огавног министра просвете Младена Шарчевића, који прети одузимањем деце родитељима који се противе маскама! Али такве ужасне претње нас неће уплашити, нити ћемо дозволити да се исте остваре. Стога је наша порука:

Диши пуним плућима!

Одупри се корона хистерији!

Врх стране