Капетан Драган је на слободи!

28. марта 2020. / Коментар

Драган Васиљковић познатији као Капетан Драган, након издржане казне услед неправичне пресуде злочиначке хрватске државе, нашао се на слободи!

Капетан Драган је један од утемељивача организованог отпора србског народа на простору книнске Крајине, и благодарећи искуству које је стекао током служења у аустралијској војсци разним приватним компанијама које су учествовале у сукобима у Латинској Америци и Африци, са великим искуством се враћа у своју отаџбину и одлази у Книн. Ту формира једну мању јединицу која добија надимак „Книнџе" која прераста у веома снажну војну формацију која се одликовала специфичним начином рада и деловања какви на простору бивше СФРЈ нису до тада виђени. То јој је дало осетну предност у сукобу са специјалним хрватским јединицама војске и полиције.

Због свега наведеног, ми желимо сретан излазак из усташког затвора капетану Драгану, који се на фронту борио за србство и након рата за србство пострадао. Надамо се да ће се и даље држати достојанствено и родољубиво, и да неће пристати да сада буде на било који начин изманипулисан и искоришћен од стране издајничког Вучићевог режима и режимских квазипатриотских марионета. Тим пре јер овдашњи режим није ни прстом мрднуо не би ли спречио његово изручење хрватским злотворима.

Добродошао Капетане!

Врх стране