Маракешки споразум и „Војска Косова"

16. децембра 2018. / Коментар

Срамно потписивање тзв. Маракешког споразума од стране антисрбског режима, као и срамно медијско прећуткивање ове чињенице, најновији је чин подмуклог гажења народног интереса и угрожавања животног простора и идентитета србске нације. Наравно, издајнички медији прећуткују и чињеницу да је текуће стварање тзв. Војске Косова, такође чин укоме суделује Вучићев огавни режим чије марионете из (анти)Србске листе, и даље подржавају  Харадинајев терористички и узурпаторски режим у јужној србској покрајини.

Наиме, иза кулиса измишљенихтензија стоји чврста дружба Вучића и шиптарских зликоваца који заједнички под америчким протекторатом раде на афирмисању лажне и бандитске државе на тлу свете србске земље. Оно што је на нама у овом тренутку, јесте да непрестано ширимо свест о Косову и Метохији као окупираној али светој и неотуђивој србској земљи која у повољним приликама мора бити ослобођена, да се молимо Богу за србско Косово, да разобличавамо издајничку власт и издајничку опозицију који спроводе издају, као и да често обилазимо и помажемо наш народ и наше светињена Косову и Метохији, нарочито србске енклаве, где је народ изложен не само претњи од шиптарског насиља већ и насиља Вучићевих бандита.

На различите начине Вучићев режим загађује и остатак Србије, између осталог и поменутом потписивањем тзв. Макракешког споразума, који додатно подстиче имиграцију и привилегује мигранте, а који намеће глобална ционисточка олигархија. Исти није потписан од стране низа земаља Европе и света, те Вучићев криминални и издајнички режим потписивањем истог, показује да је потпуно под контролом белосветских злочинаца - непријатеља Србије и истинске Европе.

Поново истичемо да, иако је србски народ гостољубив према свима који у доброј намери желе да посете нашу земљу, за имигранте који тенденциозно и по команди надиру у наше крајеве  (а многи чине и злочине), не сме да буде места на србском тлу! Ми као хришћани и као припадници једног страдалног народа, разумемо све несреће људи широм света и спремни смо да им пружимо помоћ уколико смо у могућности. Али не по цену угрожавања сопственог националног животног простора, поготово ако узмемо уобзир све постојеће проблеме са којима се као народ суочавамо, и ако узмемо у обзир да мноштво имиграната уопште нису никакви угрожени и прогнани људи, већ туђинска армија која по задатку запоседа европско тло. Такође, чињеница је даје свака држава која је допустила неконтролисани уплив имиграната из земаља тзв. Трећег света, као последицу имала пораст криминалитета, а нарочито броја кривичних дела пљачки, силовања и убистава, чији су виновници управо тзв. азиланти.

Подстицај имиграције и расног мешања, чиниоци су политике планетарног мондијализма коју спроводе ЕУ и САД, са циљем уништења националних идентитета народа широм Европе и света, па и нас Срба који до пре 7,8 година нисмо били изложени најезди имиграната са других континената.

Упркос свему томе, дужност нас, србских родољуба, јесте да по начелу „боље спречити него лечити!“, стално упозоравамо на опасност од наставка процеса  најезде туђинаца и будимо свест народа о овом великом проблему.

Врх стране