О издаји Косова и скупштинском партијашком циркусу

03. фебруара 2023. / Коментар

Окончано је скупштинско заседање поводом ,,Владиног Извештаја о преговoрима са Приштином", где је тема била (не)прихватање ,,Франсуцко-немачког плана", чије прихватање би био нови чин издаје, понајвише због сагласности да лажна држава Косово постане члан Организације Уједињених нација. О свему наведеном и о инцидентима који су се догодили у скупштини, наш став је следећи.

Вучић је по налогу својих газда, Косово већ издао многим актима и потписима у протеклих 11 година. Оно што још треба да потпише, само је ,,шлаг на торти" његове издаје. Зато снажних притисака споља и нема. Њих измишља режимска таблоидна пропаганда. А ,,десна" опозиција у парламенту, по Вучићевој је мери и део је Система. Видели смо их не тако давно, све на окупу са Вучићем и његовом наказом Аном Брнабић, како се цере и наздрављају уз вино. Отуда у четвртак и скупштинска представа са ,,насиљем", где нема ни прекида преноса ни искључења тона, нити пак прекида седнице од стране председавајућег. Нити опомене, нити је ко избачен. То је ,,ријалити" паразитских партијаша за народ, да се ,,разоноди" и не размишља о расту цена основних животних намирница.
Јер за све њих партијаше, политика није света и страшна служба народу и отаџбини, те стога од парламента и праве брлог у којем се сами ваљају. 

Наша идеја и наше  знамење, увек ће стајати насупрот њиховом злоделу, призивајући васкрс србске саборности и снаге, под геслом:

Нација, а не партија!

Врх стране