О србској тробојници и Србској Спарти

29. јануара 2020. / Коментар

Поводом сјајне акције Србадије широм Србске Спарте у виду шарања зидова бојама србске тробојке, уследиле су панично-репресивне реакције бандитске Милове власти, што само показује рањивост и изгубљеност ове криминално-издајничке булументе која прогоном србске тробојке, аутоматски прогони и историјску заставу црногорске државе, која је била управо - црвено-плаво-бела. Том су се заставом китили и краљ Никола као и вођа „зеленаша“ Крсто Зрнов Поповић, којег неосновано присваја усташко-комунистички накот у Црној Гори.

Наиме, „бјелаши“ и „зеленаши“ били су поносити Срби и њихов међусобни сукоб нема везе са националним идентитетом. Са „бјелашима“ делимо идеју србског унитаризма а са „зеленашима“ идеју политичког антилиберализма (који је красио Петровићку Црну Гору за разлику од либералног устројства Краљевине Србије у двадесетом веку).

Дакле, ми као србски националисти, свакако не подржавамо све што је писао, радио и говорио Крсто Поповић, али га поштујемо као Србина, часног човека и антикомунисту. Такође не дозвољавамо да његов лик и дјело кривотвори усташоидни, неокомунистички милогорски накот, који јесте и идејни и биолошки наслиједник Брозових србоубица који убише и капетана Крста Поповића.

Стога је наша порука јасна:

Живела србска Црна Гора!

Живела србска тробојница!

 

Врх стране