Одбрана Новог Сада: Родољуби против хистерије србомрзаца

20. априла 2021. / Активности

Србски родољуби из Новог Сада, међу којима и активисти Србске Акције, полагањем венаца и прислуживањем воштаница, одали су у понедељак пошту жртвама Новосадске рације из јануара месеца 1942 године, поменувши молитвено ове своје сународнике који су током мађарске окупације Србске Бачке, бачени у Србској Атини под залеђени Дунав и тако мученички убијени само због тога што су православни Срби.

Такође, окупили смо се и у знак протеста против скрнављења и кривотворења жртава Рације од стране антисрбских сепаратиста, који своју мржњу према свему што се србско, настоје да сакрију маском тзв. антифашизма. И они су се окупили јуче, у своју медијску и партијашку свиту и уз заштиту полиције. Били су ту политикантски циркузанти попут Ненада Чанка или сподобе попут квазиновинара Дашка Милиновића. Обојица су прикладан репрезент вулгарности и изопачености србомрзаца. Милиновић је иначе бацио постављени венац србским жртвама (на шта присутни полицајци наравно нису реаговали), и то је веродостојан одраз чињенице да се распламсавање србомржње у Војводини, али и читавој Србији, чини уз покровотељство како страних - западних амбасада и других атлантистичких окупатора Србије, тако и уз помоћ антисрбског режима Александра Вучића, који уместо да гони сепаратисте и србофобе, уредно штити сваку њихову манифестацију од праведног гнева србских родољуба. Али упркос томе, нико не може спречити младу, богољубиву и родољубиву Србску Војводину, да буктињама разгони тмину србомржње и човекомржње. Јер ко се противи Богу, ко хули на светиње и ко мрзи свој народ, тај не може волети ни друге народе.
Стога ћемо ми и у будуће разобличавати лицемерје ових антисрбских сепаратиста, мизантропа, примитиваца и кукавица, и бранити спомен србских жртава од њихових лажи, злоупотреба и кривотворења.

Живела Србска Војводина!

Стоп србомрзачкој хистерији!

 

Врх стране