Подршка шиптарским изборима на Косову и Метохоји, јесте подршка шиптарској окупацији Косова и Метохије!

14. фебруара 2021. / Коментар

Шиптарски узурпатори на Косову и Метохији, уз свесрдну подршку Брисела, Вашингтона, а нажалост и званичног Београда, данас опет одржавају изборе (ванредне парламентарне).

Вучићева (анти)Србска листа и остале квазисрбске опције које учествују на данашњим шиптарским изборима нису ништа друго до издајници. Ми здушно подржавамо оне косовско-метохијске Србе који бојкотом шиптарских избора показују да не прихватају независност Косова и Метохије, као и нелегалне институције ове лажне државе. Притом, морамо истаћи и то да ми неосуђујемо оне намучене Србе у енклавама који не успевају да одоле подмуклим напредњачким уценама, притисцима и манипулацијама.

Квазипатриотски „ботови“ рећи ће опет да ми неосновано прејудицирамо Вучићев став о Косову, или да пак искључујемо могућност његовог преумљења. Ми као хришћани заиста теоретски не можемо да искључимо његово преумљење и покајање, као што се теоретски не може искључити ни преумљење других злотвора попут Харадинаја, Тачија или Мила Ђукановића на пример. Али такве ствари, такви духовни заокрети, јако ретко бивају. Ми морамо оперисати са реалним и постојећим стварима и чињеницама. А чињеница је да ми ништа не прејудицирамо него само гледамо шта ради и запажамо и слушамо шта се дешава и шта сам Вучић потпуно отворено без било каквог увијања најављује. Као што је потписао издајнички тзв. Бриселски споразум и потоње пратеће издајничке споразуме, и као што је одбацио идеју „замрзнутог конфликта“ тако је и више пута ставио до знања да је чврсто опредељен за потписивање „правно обавезујућег споразума о свеобухватној нормализацији односа између Приштине и Београда". А тај споразум није ништа друго до завршни чин фатичког признања Косова и Метохије. И са таквом издајом никада се нећемо помирити!

Врх стране