Протест против НАТО злочинаца и издајничког режима

25. марта 2018. / Активности

У суботу је у Београду у организацији Србске Акције и Генерације идентитета одржан изузетно успешан и посећен протестни скуп са шетњом од Храма Светог Саве до Генералштаба Војске Србије, где се налази канцеларија НАТО пакта, чије затварање захтевамо од актуелног антисрбског режима.

Пред више од 500 окупљених говорили су  генерал Божидар Делић, Зоран Буљугић, Алберт Андијев и Марко Димитријевић. Поздравно писмо Илијаса Касидиариса члана руководства грчког националистичког покрета Златне зоре, прочитао је Филип Милинић. Уз прегршт србских тробојки, песму и одговарајуће транспаренте, послата је порука да је 24.03. дан сећања али и дан поноса и дан славе србског оружја због јуначког супротстављања агресору. Такође, истакнуто  је да је тај јуначки дух србског отпора, сушта супротност духу издаје актуелног Вучићевог режима, који је усвојио срамне споразуме са НАТО злочинцима, који подржава постојање НАТО канцеларије у Београду и који све отвореније најављује признање Косова, што је доказ да су сви заговорници ЕУ интегрција на неки начин саучесници НАТО злочинаца у антисрбској политици.

Уз овакву мисао и заветне песме о србском Косову, окупљени родољуби су исказали став родољубиве Србије о свим видовима антисрбског деловања, које многи перфидно приписују само опозиционим евроатлантистима, а не и тренутно најактивнијем антисрбском политичару – Александру Вучићу.

Врх стране