Смрад ,,Европрајда" и лицемерје режима

31. јула 2022. / Коментар

Као што је познато, организације које шире, бране и промовишу изопачењаштво, данас отворено врше пропаганду над залуталом србском омладином путем разних ,,едукативних програма'', заводећи их причaма о једнакости, социјалној правди и борби за ,,слободу''. У широј слици се гласноговорници ,,ЛГБТ’’ покрета труде да промене став већег дела народа према ,,сексуалним мањинама", притом неретко се позивајући и на ,,хришћанску љубав и толеранцију’’, или пак на ,,научне’’ (било биолошке, било психолошко-социолошке) аргументе за прихватање хомосексуалности као потпуно нормалног обрасца сексуалног понашања. Све чешће овакав став можемо чути од политичара, медијских личности, на телевизији, али и у научним и академским круговима, док се опречан став врло ретко чује у јавности. Све то говори да живимо у систему тоталитарног наметања наопаких ствари, које велика већина људи у Србији, и даље препознаје као такве (наопаке). А ,,политички некоректан" став о ,,ЛГБТ", чак и ако је крајње умерен, може бити подложан кривичноправној и материјалноправној одговорности у данашњој окупираној Србији, односно анти-Србији Александра Вучића и Србске напредне странке (СНС).
При том, поједине режимске сподобе, наводно се противе одржавању ,,Европрајда'', али то је само део стратегије односно концепта ,,идеолошког супермаркета'', као опробане тактике СНС-а, да се по потреби одређени функционери власти декларишу на један начин а одређени функционери на сасвим други начин. Тако је на пољу теорије, док се у пракси јединствено и суштински спроводи издајничка и државорушилачка политика, маскирана подизањем споменика и другим секундарним пројавама (неискреног) патриотизма. Дакле, поједини функционери режима, декларисаће се по потреби као националисти, традиционалисти и верујући људи (да би задовољили патриотски део бирачког тела), док је у исто време председник владе Србије и високи функционер СНС-а, наказа Ана Брнабић, а државни врх већ годинама уназад омогућава изопачењацима да духовно загађују србску престоницу. Подсећамо да је управо власт СНС-а, како би задовољила своје иностране газде, успела да уз велики, вишегодишњи труд, поткупљувања, застрашивања итд, обезбеди услове за одржавање тзв. ,,Параде поноса'' у Београду, која је затим прерасла у ,,Недељу поноса'', а за ову годину је у Београду заказана ,,парада" на нивоу целе Европе (поменути ,,Европрајд"). И све то за време власти Александра Вучића и СНС-а.

Ми прижељкујемо да се у вези наведене сатанистичке манифестације која је заказана за септембар месец, огласе архијереји наше Цркве, те да учине све што могу не би ли одржавање исте било спречено. Да се по овом питању угледају на архијереје Грузијске Цркве.
Али свакако, ниједан Србин који себе сматра родољубом и православним хришћанином, не сме и не може бити равнодушан! Мора се масовно изаћи на улице у Београду у септембру и спречити оргијање злотвора. Оргијање по налогу атлантистичко-ционистичких хохштаплера и под покровитељством лоповско-издајничке власти СНС-а и Александра Вучића.

Јер по завету јуначког мајора Драгутина Гавриловића, образ Београда и Србије, има да буде светао!

 

Врх стране