Србија против Европске уније

13. маја 2022. / Коментар

Чланство Србије у Европској унији, данас подржава свега 45 одсто њеног становништва, што је најнижи проценат подршке у протеклих неколико година, показало је истраживање „Института за европске послове". То је чак 10 одсто мање него пре шест година. Упркос ЕУ-пропаганди, све је видљивија чињеница о јаловости ове накарадне творевине белосветских хохштаплера.

Међутим, ЕУ-фанатизам Александра Вучића и његовог антисрбског режима, снажнији је него икада, као и све отворенија антируска кампања системских медија у Србији. Ту су Вучић и његова антисрбска опозиција, сасвим јединствени. 

Занимљиво је да и поред нових сазнања о расположењу народа, нико од њих уопште не поставља питање легитимности својих тежњи да Србију интегришу у ЕУ каљугу. Наравно, они би без проблема по потреби спровели референдум који би попут претходног покрали, али самим непостављањем питања шта народ жели или нежели, доказују и показују да су лицемери. Наиме, они се сви листом заклињу у демократију, а овде показују да им је воља народа небитна, и да им је искључиво битно испуњавање налога својих ционистичких газда из Брисела и Вашингтона. То управо и јесте  демократија, то јест њена метастаза. Зато и доследна идеолошка борба против ЕУ и мондијализма, мора бити праћена и идеолошким разобличавањем саме либералне демократије, као одраза индивидуалистичког, материјалистичког и атеистичког погледа на свет.

Врх стране