Србска Акција и суноврат Демократске странке

05. марта 2018. / Коментар

Као што се и очекивало, јучерашњи избори нису донели никакав биљитак, нити би га донела издајнички опозиција да је успела да победи издајничког властодршца Вучића. Ипак, једна од позитивних  тековина окончаних београдских избора јесте суноврат антисрбских организација попут ДС и ЛДП које су пре месец дана у настојању да  прикупе јефтине политчке поене, покушале да онемогуће наш спомен збор посвећен годишњици убиства ђенерала Недића.

Нарочито се ДС у паници због незадрживог пада у политичку маргину, заоденула плаштом неокомунистичког екстремизма. Претили су нам ови жути комунисти  да ће да „узму закон у своје руке" и да нам онемогуће скуп, али нису успели, ми смо свој скуп одржали и победили их. Говорници скупа су надјачали њихову дивљачки рику и пиштање. Нису смели ни да сучеле ставове са нама, већ су збуњено и уплашено устукнули када смо пошли да им поставимо нека питања.

Бројком смо их вишеструко надвисили и на тај начин разголитили њихову јад и беду. Јер њихово време пролази, а наш час долази. И тај пораз жутих комуниста био је само увертира њиховог јучерашњег изборног дебакла, када су их бирачи шутнули на маргину. Наравно, јасно је да су се њихови гласови прелили другим мондијалистичком опцијама (које су проистекле из ДС), али позитивна је ствар чињеница да кокетирање са комунистичким антисрбским екстремизмом не може спасити мондијалистичке политиканте од политичке пропасти.

 

Врх стране