Стоп мондијалистичкој окупацији!

22. марта 2019. / Активности

Активисти Србске Акције започели су акцију лепљења плаката са поруком  „Стоп мондијалисточкој окупацији" и одговарајућим приказом који указује на истиврсност издајничке Вучићеве власти и издајничке опозиције. Исте оне која под паролом „1 од 5 милиона“, спроводи своје делатности против власти, али не и против система мондијалистичке окупације Србије.

Какво добро Србији могу донети изроди који су између осталих бројних недела, хапсили и изручивали Србе у Хаг? Стога, није ни чудно што антисрбске опозиционе странке из групације „1 од 5 милиона“, поздрављају хашку србофобију. А они „националисти“, који шетају и делују заједнички са таквим окорелим антисрбским шљамом, представљају и сами антисрбски политички фактор.

Као што смо пуно пута већ навели, и издајничка и лоповска Вучићева власт као и антисрбска опозиција имају исте газде. Циљ шетњи као и свих других акција те опозиције, није борба против мондијалистичке окупације Србије, већ само притисак на актуелни режим, а по налогу тих западних газда које на тај начин превентивно упозоравају свог другог послушника - Вучића, да случајно не помисли да скрене са  пута којим иде. Пута антисрбске, издајничке и пљачкашке политике. 

Стога, једнако као и огавни Вучићев режим презиремо и смрадни дух тзв. обојених револуција, чији је носилац управо издајничка опозиција.

Србству је данас нужна национална револуција а не партијашко-издајнички брлог мондијалистичке окупације Србије!

Врх стране