Томи Линд - жртва најезде туђинаца и нови јунак праве Европе

21. маја 2020. / Коментар

Пре пар дана, Европа је добила још један симбол страдања од мигрантског насиља, као модерне пошасти европског тла. Шведски младић коме није ни 20 лета по имену Томи Линд брутално је убијен од стране суданског уљеза - муслимана на свом родном тлу у градићу Херенсанд. Наиме овај млади херој је прискочио у одбрану своје земљакиње - четрнаестогодишње девојчице на коју је насрнуо афрички туђин са намером да је силује. Међутим, због овог храбог чина, Томи је убијен од стране поменутог уљеза-злочинца, тако што је убоден ножем више пута.

Томи Линд је такође био припадник шведске организације „Алтернатива за Шведску“ која има јасан став по питању србског Косова и Метохије, и због тога ову трагедију схватамо још ближом.

Овај момак је становник државе која је капитулирала под најездом туђинаца, сви већи градови су преплављени расним и верским странцима Европе и његова жртва је показитељ да још увек постоје они који су спремни да ступе у акцију зарад заштите нејачи у Шведској која је одавно анестезирана тзв. високим стандардом, те је велика већина Швеђана била сасвим пасивна спрам најезде туђинаца, чије је вишегодишње интензивно насиље донекле пробудило део народа, али не довољно.
С обзиром да шведкса полиција по налогу издајничке мондијалистичке власти вешто прикрива овакве догађаје, херојство Томија сигурно није ни прво а ни последње, али јесте оно за које се прочуло.

Наш циљ јесте да спречимо да Србија утоне у хаос и анархију у коју је утонула Шведска и да нема потребе за нашим Томијем Линдом.

Верујемо да ће Томијеви подвиг и жртва, бити подстрек за препород његове отаџбине, и као такви - бити узидани у темељ нове Европе. Праве Европе, слободних нација!

Врх стране