Увек Русија, никад бољшевизам!

31. децембра 2020. / Коментар

Као што смо пуно пута истицали, Руска Федерација уз све своје аномалије јесте стратешки (иако не и идеолошки) савезник србског народа и треба тежити развијању добрих односа са овом државом (тачније њеним властима) уз избегавање осетљивих тема и тежити пренебегабању инцидентних ситуација. Стога, у вези скорашњег догађаја у Београду, када је просута и стављена кофа на споменик црвеноармејцима под називом „вечни огањ", пада у очи да нико од бројних осуђивача људи који су просули и ставили кофу на „вечни огањ", ништа притом не замера русијанској страни која се и не труди да разуме да је 1944-45. година за нас, исто што и 1917. година за Русе, а уз то - болесно намеће своје окултне образце споменика који су део гнусног
сатанистичко-бољшевичког наслеђа.
Наш став је јасан. Ми мрзимо бољшевизам а Русију неизмерно волимо! Чланови Србске Акције су овде и кривично осуђени (у време Вучићеве власти) због ратовања за руске интересе у Новорусији. Тако да антисрбски и антируски олоши попут Вучића, Весића и разних њихових квазинационалистичких ботова, немају право ништа да нам приговоре због нашег критичког става према властима Руске федерације. И нас нико неће и не може натерати да усвојимо болесне и наказне чиниоце њене идеологије. Ми волимо Русију, али не пристајемо да се због те љубави клањамо вечном огњу!

Вучићев полтрон и криминалац - Горан Весић, који је и обзнанио оно што се десило са „вечним огњем" (уместо да ћути и наложи брзо санирање уколико жели да спречи међународни скандал), био је део претходног режима који је преименовао совјетске називе улица у Београду. То уклањање совјетских назива је наравно добра ствар, али је истим тим улицама требало дати називе везане за царску Русију, како би и данашњи (идеолошки добрано застрањени) Руси, знали да то преименовање није учињено из антируских побуда. Дакле, Весић је лицемер и бескичмењак као и разни квазинационалистички ботови Вучићевог антисрбског режима, који се сад утркују у бацању камења на актере догађаја са кофом и „вечним огњем". Ако је њихов чин и непромишљен (тактички, јер идејно је исправан), нека сви који на њих бацају камен, имају бар упола разумевања какво имају према бројним антисрбским испадима Путиниве власти, попут клањања Туђмановом гробу, одликовања Месића или прихватања муслиманске пропагандне лажи о наводном геноциду у Сребреници. А управо и наметање „вечног огња" Србима и величање СУБНОР-а (у криминалном саопштењу амбасаде РФ у Београду, поводом овог догађаја), јесу ништа друго до антисрбски акти.

Слава Русији! Смрт бољшевизму!

Врх стране