Васкршња порука Србске Акције

08. априла 2018. / Коментар

Као залог вечности и као последња линија одбране изложене насртајима разних некрста, завојевача и политикантских паразита свих фела, стоје дух и душа људска који јесу суштина сваког човека и сваког Србина. Стога је реч о линијама одбране оног семена које ће сутра проклијати и у своје време донети род, који ће пак на златном темељу искона распалити нови огањ.

Огањ рата у коме ће изгорети кукољ, а очистити се злато које укаљано грехом и пороком, већ одавно не сија. Оно у тами чека свој тренутак и жуди за сутрашњим сунцем, које је одраз нашег старог сунца, као што је пут једине истинске револуције – авангардни спој најдубљих сила и вредности традиције и новог пута данашњице. Јер као што без Христа нема спасења људима и народима и као што Србин може само кроз заједницу са Васкрслим Христом, то јест кроз Цркву Православну бити на путу препорода, напретка и спасења душе, тако и родољубиво прегнуће може бити плодотворно једино уколико је обасјано светлошћу Христовог Васкрсења. То је пут завета, Богу, отаџбини и роду, који се трудимо да следимо.

На томе путу свим сапутницима, односно србској браћи и сестрама који се труде да буду достојни величине светлог србског и православног имена, желимо свако добро од Васкрслога Христа! Желимо празничну радост свој браћи у Христу и читавом нашем србском роду широм земљиног шара и посебно широм свих србских земаља окупираних од стране изрода и душмана који погане освештано србско тло: мондијализмом, комунизмом, капитализмом, абортусима, криминалом, наркоманијом, порнографијом, изопачењаштвом, тероризмом, најездом лажних азиланата и разноразних туђинаца, као и другим пошастима. Молимо се Господу Исусу Христу нарочито за род наш на светој косовско-метохијској земљи, чију коначну  издају владајући  антисрбски режим ужурбано припрема.

Али сваку злобу и недело, Христос је победио самим тим што је победио смрт. Стога и ми ако смо верни Христу, знамо да ће светлост Васкрсења Његовог обасјавати неизбежни и свеобухватни пут борбе за препород србског човека, потлаченог и пониженог од стране  демо(но)кратско-паразитских клика и котерија, као и жречева евроатлантског фанатизма. Верујемо да ће сванути дан када ће се, упркос неделу изрода, србски човек јуначки усправити, те покидати душманске ланце и засијати својим пуним сјајем. Сјајем Васкрсења!

Христос Васкрсе!

Ваистину Васкрсе!

Врх стране