Вучић као послушник мондијалиста и настављач политике пљачкашких приватизација

27. фебруара 2020. / Коментар

Издајнички напредњачки режим продао је једну од последње две банке у већинском власништву државе - Комерцијалну банку. Продата је НЛБ групи, банци из Словеније која је у већинском власништву америчког инвестиционог фонда Brandes Investment Partners за 387 000 000 евра. Тим чином је банкарски сектор у Србији стављен под доминантну контролу странаца, док је учешће последње банке у већински државном власништву, Поштанске штедионице, у мизерном једноцифреном проценту у србском банкарском сектору.

Препуштање домаћих финансијских и банкарских токова странцима погубно је по финансијски систем земље јер је контрола свих домаћих финансија сада у страним рукама, то значи да ће у случају извесне будуће финансијске кризе и рецесије србски народ остати на милост и немилост страним банкама, тј. мондијалистичким кредиторима Међународном монетарном фонду (ММФ), Светској банци и Европској банци за обнову развој (EBRD) по чијем је наређењу и продата Комерцијална банка.

Овим чином Александар Вучић се још једном представио као послушник мондијалиста и настављач политике пљачкашких приватизација петооктобарске власти - демократске странке и ДОС-а, и тако по ко зна који пут показао да су претходна и садашња власт - „две стране исте медаље".

Врх стране