Вучићево лицемерје и шиптарско присвајање Трепче

10. марта 2019. / Коментар

Док су под заштитом антисрбскoг Вучићевог режима, феминистичке и изопачењачке огавне наказе 8. марта поганиле улице Београда, шиптарски узурпатори србског Косова и Метохије, „пререгистровали" су рудник Трепчу као акционарско друштво у коме њихова нелегална „Влада" има власништво над 80 процената акција. Наравно, овакво безакоње једне лажне „Владе" нас не обавезује, али обавезује изрода Александра Вучића који је посредством својих партијских пиона, коалициони партнер у тој шиптарској бандитској лажној „Влади". С тога је крајње лицемерно његово патетично глуматање енергичног супротстављања новој шиптарској „Платформи" за „дијалог са Србијом".

Дакле, за свако недело шиптарских узурпатора, ми кривимо и Вучићеву издајничку власт, па тако и за случај Трепче, која је један од симбола завршног чина крађе србске имовине на Косову и Метохији, а под патронатом НАТО и ЕУ.

Србски рудари у Трепчи угрожени не само као Срби, већ и као радници, јер њихова рударска егзистенција је покушајем узурпације Трепче доведена у питање. А стање ствари је такво зато што наши непријатељи често боље од нас схватају да национализам и борба за нацију нису доследни без социјалне садржине и без ослонца на раднике као носиоце стваралачке снаге нације.
Стога, ми не протестујемо само због случаја Трепче, нити само против шиптарских терориста и узурпатора. Ми протестујемо и против срамног и издајничког тзв. Бриселског споразума, који и јесте оквир за шиптарску отимачину србске имовине. Зато ћемо наставити да разобличавамо актуелну антинародну власт која је саучесник у шиптарској отимачини, и која константно и лицемерно покушава да опере руке од свог недела. Али актуелна, као и било која друга издајника власт, тако ће се понашати док год међу данашњим Србима влада наопаки дух учмалости, себичности, кукавичлука, материјализма и небриге за најважније духовне и националне ствари. Али ми упркос таквом поразном стању, победнички верујемо да преокрет може и мора доћи! Те упркос нејуначком времену и упркос неделу свих душмана и изрода, и надаље поносно кличемо:

Живела Србија, велика и уједињена!

Живело србско Косово и Метохија!

Врх стране