Зоран Вујовић, а не Ђинђић

12. марта 2018. / Активности

Поводом  традиционалног дванаестомартовског истицања једног од највећих антисрбских политичара новијег времена -  Зорана Ђинђића као узорног државника, наши активисти су на симболичан начин изразили протест против таквог протежирања лажних узора, што је пословично праћено затомљавањем оних истинских узора.

Стога, смо узели за прикладно да издајнику Ђинђићу претпоставимо његовог имењака – младог србског родољуба Зорана Вујовића који је трагично настрадао у пламену америчке амбасаде током протеста 2008. године. Србској омладини нужни су савремени узори који позивају на бескомпромисно и одважно родољубиво деловање, на које побуђује и порука Зорана Вујовића исписана пред погибију, коју су наши активисти раширили у београдској улици која носи назив по Ђинђићу, а коју смо украсили плакатима - уличним таблама са натписом „Булевар Зорана Вујовића“, јер управо овај Зоран спада у ред узорних родољуба, док Ђинђић, чију је идеологију наследила и данашња Вучићева власт, јесте типичан пример издајника и антисрбског политиканта.

Такође, активисти Србске Акције су и у Крагујевцу преименовали улицу која носи име по Зорану Ђинђићу и на тај начин показали да се омладина овог србског града не мири са издајничким лажним узорима које јој намећу локалне власти деценијама уназад.

 

Врх стране