24.03.1999 - Злочин против Европе - Никад у НАТО!

24. марта 2019. / Активности

Две деценије су протекле од злочина НАТО пакта против србског народа. Србија је тада  бранила своју културу и традицију, Хришћанство и читаву европску културу против Северноатлантског војног савеза и његових терористичких агената. Борба Србије против глобалистичке и исламистичке претње деведесетих година је авангарда данашње борбе европских националиста против масовне имиграције и исламизације Европе.

Док су патриотски настројени Срби оправдано поносни на непоражено србско оружје у крајње неравноправном сукобу и данас, две деценије касније, сећамо се невиних жртава НАТО терора, и цивила и ратника, нарочито оних који су били на самом Косову као и пилота који су бранили србско небо и полагали живот за свој народ, задобивши вечност.

Стога се 24. марта 2019 године, наши другови из Немачке, Чешке и других европских земаља, солидаришу са нама!

„Драги суграђани, НАТО је вечерас покренуо ваздушне нападе на војне циљеве у Југославији. Савез жели да спречи даље озбиљне и систематске повреде људских права и спречи хуманитарну катастрофу на Косову.

Југословенски председник Милошевић тамо води немилосрдни рат. [...] Ми не водимо рат, али смо позвани да спроведемо мирно решење на Косову војним средствима.”

На овај начин је тадашњи  немачки канцелар Герхард Шредер оправдао немачко учешће у анти-међународном рату агресије НАТО против бивше Југославије. Од првог тренутка, становништво, не само у Немачкој, било је систематски обмануто, чињенице су кривотворење и лажиране кроз бројне манипулације. Бивши министар одбране Немачке Рудолф Шарпинг, такође је волео да користи антисрбску пропаганду хистеричних  лажи. Шарпинг је рекао на конференцији за новинаре 27. марта 1999. године:

„Никада не бисмо започели војну акцију, осим ако не буде те хуманитарне катастрофе на Косову са 250.000 избеглица са Косова....”

Док су у марту 1999. године званични посматрачи ОЕБС-а, за разлику од лажљивих  Шарпингових навода, пријавили тек 39 смртних случајева широм Косова и Метохије, многи политичари у Чешкој Републици нису хтели да дају свој пристанак за агресију НАТО-а. У исто време, сасвим друкчији је био тадашњи председник Вацлав Хавел, који је отворено изразио своју пуну подршку и рекао да су напади „апсолутно неопходни у датој ситуацији”.

„... напади, бомбе, не извиру из себичних интереса. Њихова природа је чисто хуманитарна: ради се о принципима, људским правима, којима се даје приоритет и која превазилазе државни суверенитет. То даје легитимитет нападу на Југославију, чак и без одобрења Уједињених нација.”

Као и тадашњи министар одбране Немачке Рудолф Шарпинг, чешки премијер Милош Земан је такође покушао да на исти начин  оправда агресију НАТО-а на Југославију:

„С обзиром да је ствар била горућа и да је било потребно донети одлуку у року од двадесет до тридесет минута, након саслушања министра спољних послова у суботу поподне (20. марта), одлучио сам да нападнемо чисто војне и не-цивилне циљеве, и да су то војна средства са циљем  спречавања хуманитарне катастрофе”.

Међутим, упркос фабриковању лажи од стране НАТО одељења за пропаганду, како би се одржала подршка агресивном ратовању, недостатак хуманитарне катастрофе на Косову и Метохији био је очигледан.

„До почетка НАТО бомбардовања није било хуманитарне кризе. [...] Чињеница је да су сви знали да ће доћи до хуманитарне кризе тек по отпочињању НАТО бомбардовања. О томе се разговарало: у НАТО-у, ОЕБС-у, у нашој земљи”, каже Норма Браун - бивши амерички дипломата на Косову.

Даље, НАТО агресија на Србију била је незаконита са становишта међународног права, јер је спроведена без мандата УН-а и тиме је прекршена Повеља Уједињених нација. Али агресори за то нису марили.

Тако је НАТО прогласио свој агресивни рат „борбом за људска права” док је подржавао, обучавао и унапређивао терористичке јединице из тзв. Ослободилачке војске Косова, што је изазвало сукоб са циљем одцепљења Косова и Метохије од Србије. У овом сукобу, шиптарски  терористи починили су страшне злочине, али медији под контролом  НАТО-а, то су прећуткивали.

На тај начин, НАТО је створио атмосферу линча према Србима. Бомбардовао је нацију која се није покорила глобалистичком злу и није хтела да допусти дивљање исламистичких и терористичких структура на Косову и Метохији, какве иначе постоје и на тлу Босне и Херцеговине. 

НАТО је у Србији директно одговоран за убијање више од 2.500 цивила, више од 6.000 рањених и употребу муниције са осиромашеним уранијумом, чиме је починио дугорочне и тешке злочине који су довели до вишеструког повећања оболелих и умрлих од рака. Дакле, уранијум НАТО-а већ 20 година сеје смрт у Србији и последице у том правцу су дугорочне и несагледиве.

НАТО агресија, тешко је у Србији погодила инфраструктуру, путеве, мостове, болнице и проузроковала је материјалну штету од преко 100 милијарди долара.

Стотине хиљада Срба истерано је из своје свете земље Косова и Метохије након агресије НАТО-а, док су остали Срби на том подручју, жртве окупације која траје већ 20 година.

Данас, да би се придружила Европској унији, од Србије се тражи да призна једнострано проглашену независност своје јужне покрајине Косова и Метохије, чија „Влада” константно доноси антисрбске мере.

Дакле, могуће чланство Србије у Европској унији, условљено  је признавањем независности такозване „Републике Косово”, што би значило одрицање државе Србије од сопствене историјске, културне и верске колевке. Такво стање илуструје диктаторску пожуду за моћи бриселских елита. То није ништа друго до борба против свих европских нација које се боре за слободу и суверенитет, укључујући и србску нацију. И због тога, таква борба мора бити разобличена и осујећена.

Према речима првог генералног секретара НАТО-а, лорда Исмаја, циљ НАТО-а је да обезбеђује доминацију САД у Европи, да Русију држи изван а Немачку да држи потлаченом. Ова изјава је несумњиво истинита и то не само за немачки народ. Шта више, ако погледамо спољне и геополитичке промене последњих година, морамо схватити да се мало тога променило у смислу овог циља у последњим деценијама. НАТО је и даље империјалистички амерички инструмент за контролу Европе и њеног окружења.

Чешка, Немачка и све друге европске нације које теже самосталности, не могу бити корисни идиоти САД-а и морају напустити НАТО!

Дакле, дананашњим 24. мартом 2019 године,  20. годишњицом НАТО агресије на бившу Југославију, ми не само да осуђујемо агресивну политику коју је до сада водио Северноатлантски војни савез, већ и изражавамо солидарност са србским народом поштујући његов отпор и тежњу ка миру и самоопредељењу у Европи слободних нација!

Излазите из НАТО-а! Никад у НАТО!

Косово је Србија!

 

Млади националисти

Делничка омладина

Србска Акција

 

 

Врх стране