Гашење ,,Прајд инфо центра", наша је победа!

27. септембра 2024. / Коментар

Са радошћу смо примили вест да се након 7 година постојања, напокон затвара ,,Прајд инфо центар" - изопачењачко ругло у центру Београда. Како кажу представници овог ,,Центра", разлог такве одлуке је ,,недостатак финансијске и институционалне подршке". Другонаведени разлог је наравно апсолутно непостојећи, док је првонаведени разлог, врло вероватно постојећи бар донекле, што ћемо и објаснити.
Наиме, ,,Прајд инфо центар", замишљен је као антихришћанска провокација у центру Београда - Богородичиног града. Замишљен је као стециште изопачењака свих врста и центар за вођење изопачењачке пропаганде. Током тих 7 година, ,,Прајд инфо центар" нападнут је на стотине пута од стране родољубивих активиста. Ломљена су стакла, исписивани графити преко локала, скидана су наказна обележја, јер родољубива и богољубива омладина Београда није желела у свом граду смрад содомије. Последњи ,,ексер у сандук" ,,Прајд инфо центра", закуцали су активисти Србске Акције када су пре две недеље, уочи одражавања оводишње ,,параде" изопачењака, акцијом испред ,,Прајд инфо центра" запленили ударну заставу ,,параде", и бацили је у смеће где јој је и место.
,,Прајд инфо центар" годинама је био финансиран из средстава амбасада САД, Канаде, Немачке, Холандије, Шведске и Норвешке, и осим што је окупљао у својим просторијама содомите свих врста, окупљао је и стране агентуре које су их свих ових година чувале и финансијски обилато подржавале. Међутим, очигледно је да ,,Прајд инфо центар" није испунио своју сврху, србски народ одбија да прихвати хомосексуалну изопаченост као ,,нормалност" и поред покушаја лоботомије од стране Вучићевог режима са наказом Аном Брнабић као премијером и председником скупштине, са редовним одржавањем ,,парада" изопачењака, институционалном подршком педерастији и пропагирањем исте у медијима. Коалиција режима и страних агентура проценила је да ,,Прајд инфо центар" ништа није постигао, нити може да постигне по питању пропагирања педерастије, већ је само био редовна ,,врећа за ударање" родољубима, иако је полиција 24 часа дневно чувала ове просторије и редовно хапсила и процесуирала све родољубе који су ухваћени у нападу на ,,Центар". Ово је један мали корак унапред за све нас који се боримо против изопачењаштва, као и подстрек да наставимо са борбом јер знамо да је таква борба исправна и здрава. То је борба за Православље, за породицу и дом. Борба за част, поштење и образ. Борба за Србију у којој је породица један од стубова државе и нације, јер србска породица, како каже професор Влајко Влаховић, заједнички иступа да помогне сваку народну ствар; она чува аманет предака који су живели и радили за Србство и све обичаје који су општи србски; она за опште србске ствари не жали жртве. Са друге стране, Србија какву замишљају Александар Вучић и његове газде са Запада, јесте ,,Србија" која се темељи на изопачењаштву и разврату, у којој царују корупција, криминал, непотизам и издаја. Ми такву ,,Србију" никада нећемо прихватити и наставићемо да се боримо за наше светосавске идеале, за србски народ и за здраву Србију!

За Србију без ,,параде" срама!

Здрава породица - здрава нација!

Подвиг и борба!

Врх стране