Амерички сатанизам и Вучићева власт

27. маја 2020. / Коментар

У жижи интересовања америчке јавности претходних недеља, биле су две афере: ,,obamagate" и ,,pizzagate". Предмет прве је ,,намештање" генерала Мајкла Флина, који је био политички окренут Доналду Трампу. Наиме, администрација Барака Обаме је оптужила Флина да је био у дослуху са обавештајним структурама Руске федерације, које су преко њега, наводно утицале на америчке изборе. Ове оптужбе су се пре неколико недеља испоставиле као лажне, а суштина је да су Барак Обама и Џо Бајден преко ФБИ сместили ове оптужбе генералу Флину, те је Трампова администрација најавила истрагу против Обаме и Бајдена. Али све је то очито само симулирање сукоба између Трампа и ,,дубоке државе", како би се замаскирала њихова повезанист која се огледа баш по питању друге афере, нама свакако занимљивије. Реч је афери под називом ,,pizzagate", у коју су уплетени такође Обама и његова администрација, али најважнија личност је некадашњи шеф кабинета Беле куће Џон Подеста, а са њим бивши председник америке и крвник србског народа - Бил Клинтон, његова супруга Хилари, Џефри Епстајн, као и квази-уметница Марина Абрамовић.

Наиме, ,,Pizzagate" подразумева низ мејлова Џона Подесте размењених са наведеним особама, у којима се говори о трговини децом, педофилији и извођењу сатанистичких ритуала. Сама афера се зове по речи ,,pizza", која је као шифра означавала малолетне девојчице у откривеним мејловима. Један од најважнијих актера је био Џефри Епстајн, који је на свом острву организовао оргије и ритуале, оптужен је за злостављање 36 девојчица које су сведочиле против њега, а радило се сигурно о стотинама злостављаних. На острво Џефрија Епстајна су долазили ,,угледни" људи из америчког друштва, банкари, чланови тзв ,,џет-сета", бизнисмени и политичари, међу којима су и Клинтонови, али, зна се и да је Доналд Трамп био пријатељ Џефрија Епстајна, тако да ми сматрамо да су Клинтонови и Трамп само ,,две стране истог новчића", те се путем афере ,,obamagate" врло вероватно покушава прикривање озбиљнијег и важнијег питања умешаности америчке политичке и пословне врхушке у трговину децом и педофилију. Џефри Епстајн је умро у притвору под неразјашњеним околностима, званично починивши самоубиство, те је целокупна истрага о овом питању стала.
Због чега је ово нама важно? Марина Абрамовић, сатанистичка квази-уметница, размењивала је шифроване мејлове са Џоном Подестом, Хилари и Билом Клинтоном. Њена скандалозна квази-уметничка ,,дела" афирмишу педофилију и сатанизам, а у сликама из овог прилога можете да видите како то све изгледа. Такође, на једној фотографији види се како позира са Јакобом Ротшилдом испред слике која се зове ,,Сатана окупља своје легије". Њену сатанистичку изложбу ,,Чистач" у Београду, финансирала је издајничка власт Александра Вучића и његове наказе Ане Брнабић, а Александар Вучић је као што је познато, финанисрао и кампању Хилари Клинтон, супруге убице србске деце и то нашим народним новцем. Од кључног је значаја да се овдашњи мондијалистички послушници попут Александра Вучића, Ане Брнабић, али и квази-уметнице Марине Абрамовић разобличе, те да се србском народу представи њихово антинародно и антихришћанско деловање. Ове ствари као што су финанисирање изложбе ,,Чистач", кампање Хилари Клинтон, пропагирање парада изопачењака те отворено кршење Устава и продичног закона од стране наказе Ане Брнабић, сигурно не представљају случајност него синхронизовано деловање христомрзачких белосветских хохштаплера - циониста, мондијалиста и њихових слугу у Србији на челу са Александром Вучићем. Ми знамо да ће злочинци, сатанисти, педофили из америчке врхушке стати једног дана пред лице правде, ако не земаљске, онда Божије. А такође, верујемо и да ће издајничка власт у Србији пасти. Не само режим већ читав Систем. Дакле, не само актуелни напредњаци већ и све остале системске слуге мондијализма, те ће на њихово место када то као народ заслужимо кроз подвиг и борбу, доћи нов и дух и нова снага. Власт Христових војника, а не глобалистичких послушника, за то се молимо и боримо! А до тада:

С вером у Христа, против сатаниста!

Врх стране