Безбожни србомрзачки режим Мила Ђукановића мора пасти!

30. августа 2020. / Активности

Јасно је да сутрашњи парламентарни избори у Црној Гори дефинитивно превазилазе оквире пуког партијашког надметања и изборном циркусу. Наравно, ми поверења у црногорску опозицију немамо ни мало, а чак ни странке које чине коалицију „За будућност Црне Горе", за коју позивамо да се сутра гласа, немају много (неке чак ни уопште) везе са истинском Србском идејом и са идеалом истинске - његошевске Црне Горе. А преостале две опозиционе групације су идеолошки чак ближе Милу Ђукановићу и његовом ДПС него таквом идеалу. Сутрашњи избори дакле уопште нису борба која доноси слободу од наметања лажног црногорског националног идентитета (та борба тек предстоји) нити пак слободу од мондијалистичке окупације Црне Горе, већ само слободу од најгорег могућег израза такве окупације. Наиме, зло србомрзачког, антихришћанског и мафијашког режима Мила Ђукановића и његовог ДПС, је толико, да је створена готово референдумска атмосфера, те је извесно да нико осим шиптарских и муслиманских странака и сателита ДПС неће после избора сарађивати са Ђуканквићевом странком. И та референдумска атмосфера створена је услед доношења срамног „Закона о слободи вероисповести" и одлучне рекације Србске Цркве и верног народа Црне Горе. Дакле, срж и иницијална каписла такве референдумске анти-ДПС атмосфере јесте србско-правослсвно буђење које је пак узроковано доношењем срамног Закона. Стога, сутрашње гласање представља и својеврсни референдум против овог Закона, односно гласање које практично поништава Закон за који његови доносиоци нису ни слутили да ће им се обити о главу, као бумеранг. Нису веровали да је Црква Христова и светосавска - онај његошевски „тврд орах", који ће уздрмати и срушити безбожну антисрбску тиранију, што је тек предуслов даљој борби за слободу Србске Спарте. Позив владика и свештенства Србске Цркве у Црној Гори, да се изађе на изборе и гласа против режима, говори више него довољно!

Као још један израз подршке нашем народу у Црној Гори пред предстојеће изборе, активисти Србске Акције су у Београду израдили и развили транпарент са чувеним цитатом владике Његоша о борби против тирјанства. Јер режим ДПС јесте најгори израз антихришћанске и антисрбске тираније на србском тлу. 

Иначе, ДПС је једини настављач старих владајућих комунистичких партија у Европи а који је и даље на власти, деценијама у континуитету. И он је без икакве сумње оличење уједињених свих србомрзачких стихија: комунизма, усташтва, сепаратизма и мондијализма. 

И зато ДПС мора пасти! 

Не дамо светиње!

 

 

Врх стране