Лажи антисрбских политиканата

07. фебруара 2018. / Коментар

Јуче су србомрзачки политиканти и познати хохштаплери из једног од трабаната распале Демократске странке, окупљени око криминалца и издајника Зорана Живковића, изрекли низ лажи о нашем Покрету и о догађајима у недељу. Измишљање скандирања („Зиг-хајл“) чега уопште није било, као и преувеличавање случаја са неколицином људи који су наш скуп компромитовали и који са организаторима немају везе, обилују у чланцима србомрзачких медија попут „Блица“ као и у изјавама србомрзачких партијаша попут Живковића и фрустриране и јалове самопромотерке – Маринике Тепић. Сви они наносе велику штету Србији, измишљајући некакво „бујање нацизма“ код Срба, а притом прећуткују екстремистичко дивљање њиховог пријатеља и политичког партнера - Сулејмана Угљанина који је србску државу назвао геноцидном творевином!

Срамно је што државни органи не реагују поводом овакве изјаве, а срамно је и то што нису реаговали на учестали говор мржње и позивање на насиље против Србске Акције. Низ претњи, преступа и кривичних дела које су Демократска странка и други антисрбски екстремисти починили у вези са догаћајима у недељу, остали су непроцесуирани. То само сведочи да су ове политикантске сподобе део Система и да идеолошки немају суштинских разлика у односу на издајнички режим.

Такође, потпуно разумемо да познатом криминалцу и издајнику Зорану Живковићу који је са својим досманлијама учествовао у пљачки Србије и издаји Косова, природно смета залагање за србско Косово и Метохију, као што му и смета борба против комуниситичких лажи о ђенералу Милану Недићу.

Разумемо и све фрустрације Живковића, Маринике, Балше Божовића и сличних идеолошких сподоба, јер нити су успели да „узму закон у своје руке“ нити су спречили наш скуп. Бројчано су вишеструко надјачани и то је јасан показатељ њиховог суноврата и пута ка ђубришту политичких идеја и организација - где и припадају.

Врх стране