Лажовска власт као организатор нелегалне шетње изопачењака

18. септембра 2022. / Коментар

Aнтисрбски лажов, Александар Вучић, наказа Ана Брнабић и клован Александар Вулин, јуче су поново показали да су морални бескичмењаци, гњиде и обичне лутке својих иностраних газда. Они су ударне песнице антихришћанске педерске агенде и учесници хибридног рата против Србије, чије прописе брутално газе и од чијих органа праве сервис за удовољавање педерским наказама и страним амбасадорима.
Када је слагао да ће ,,Европрајд" бити забрањен, Вучић је направио нови корак у издаји Косова и Метохије. А јуче, када је организовао илегалну педерску шетњу, изјавио је како неће дати ни педаљ Косова и Метохије. Јер тако то раде велики лажови и преваранти, какав је Александар Вучић.

Показали су Вучић и његова банда, да данас не постоји никаква суверена држава Србија која се држи сопствених закона. Опсадним стањем у Београду уз злоупотребу огромног броја полицајаца и других ,,безбедњака", наметнули су Београду нелегалалну шетњу изопачењака, у склопу ,,Европрајда", у којем су осим содомије промовисани изругивање Христу, антисрбски сепаратизам и русофобија. И све под заштитом Вучићеве полиције и предводништвом америчког амбасадора и разних ЕУ злотвора. Али, без икакве сумње, горак је укус у устима педерских наказа, Вучића и његових газда. Јер мноштво националиста на улицама осветлало је образ Београда. Полицијски јаничари су масовно приводили, многе и превентивно, међу којима и четворицу наших активиста. Али нису успели да угуше отпор, ни данашњи, нити генерално, отпор око читавог ,,Европрајда" чији је концепт сасвим разбијен, јер оно што се дешавало претходних недеља и јуче, није оно што су душмани желели, нити је то желела погана антисрбска и антихришћанска власт. Тмурно небо над Београдом излило је пљусак, а Београђани - крајњу недобродошлицу изопачењачким наказама међу којима има и пребијених.
Веома је позитивно и то што је услед државне организације ,,Европрајда" очито озбиљно нарушена, иначе неприродна симфонија између Вучићеве безбожне власти и наших архијереја. На то указују и прошлонедељна беседа Патријарха али и јучерашње одсуство архијереја на промоцији нових официра.

Успешно саботирање ,,Европрајда", подстицај је за даљу борбу против педерске агресије и политике мондијалистичког тоталитаризма!

За Србију без педерастије!

За светосавску Србију!

Врх стране