Мигранти и „протест против диктатуре“

13. априла 2017. / Некатегоризовано

Претходних дана су се, поред инцидента у Шиду, где је наоружани мигрант провалио у кућу и опљачкао две једанаестогодишње девојчице, о чему бруји читава Србија, у самом центру Београда догодила још два напада на србске девојке које медији прећуткују (на сликама испод приказани су Фејсбук статуси који о томе сведоче). Док мигранти уживају све повластице и понашају се бахато и насилчнички у туђој земљи, Србима је изгледа једино преостало да се боре за голи живот док их овдашњи Систем препушта на милост и немилост туђинима.

С друге стране, на текућим „протестима против диктатуре“, могли су се видети транспаренти подршке истим тим мигрантима који месецима уназад праве хаос у Србији. То и не чуди с обзиром да аутошовинисти из Иницијативе „Не да(ви)мо Београд“ имају битан утицај у организацији ових скупова, којима су се придружили и екстремни србофоби попут „Жена у црном“, припадника организације „Маркс 21“ и Анархосиндикалистичке иницијативе. Стајући испод таквих транспарената, „протестанти“ изражавају сагласност са штеточинском мигрантском политиком режима.То је још један доказ да протести „против диктатуре“ нису никакав идеолошки бунт против Вучићеве власти, већ напротив. На протестима нема гласа против мондијалситичке окупације Србије.

На питање, да ли би србски родољуби могли да искористе ове протесте и преусмере их, одговор је следећи. За тако нешто је неопходно да већинско расположење и идејно усмерење људи на протестима буде подобно нашим. Нажалост, већина учесника су Јанковићеви гласачи. Организатори су „паткичари“ и њима слични либерали, плаћени за такво деловање. Дакле, дух протеста потпуно одудара од духа националне револуције.

Све ово је доказ оним родољубима који још увек подржавају ове протесте и не увиђају њихову идеолошку позадину и  антисрбски карактер. Поводом свих ових догађаја, наш став је јасан: ни сендвич, ни паткица, ни туђинцима окупирана Србија!

Врх стране