Напади шиптарских злотвора на Бадњи дан и Божић

08. јануара 2023. / Коментар

На Бадњи дан, у Готовуши код Штрпца, на Косову и Метохији, рањени су Срби Стефан Стојановић (11) и Милош Стојановић (21) од стране шиптарског терористе А.К. (33), који је пуцао на њих из возила у покрету. А рано ујутру на Божић, у месту Клокот (Косовско Поморавље), шиптарски злотвори претукли су србског младића Стефана Томића који се враћао са поноћне божићне литургије.

Ово су нови у низу бројних напада на Србе на Косову и Метохији, за шта су у великој мери заслужни Александар Вучић и његова политика ,,све за мир". Да се приметити колико је тај ,,мир" спроведен, готово свакодневним нападима на Србе који су незаштићени и истурени као глинени голубови.
Јасан одговор на ове бројне нападе као и на срамну политику режима у Београду, јесте политика ,,све за србство" и политика заштите србског народа по сваку цену, насупрот безвредној, издајничкој и антисрбској политици ,,све за мир" Александра Вучића и његове анти-Србске листе, састављене искључиво од криминалаца, политиканата и издајника који нису и не могу бити прави представници Срба на Косову и Метохији.
Након најновије издаје у вези наговора да се уклоне барикаде на северу Покрајине, србски народ на Косову и Метохији све више схвата куда их воде Вучић и његов издајнички правац. Доказ за то је синоћни прикладан ,,дочек" у Зубином потоку Вучићевог потрчка П. Петковића.

Поздрављамо божићним поздравом рањене Стојановиће и нападнутог Томића. Наша срца и наше молитве су уз њих, као и уз сав наш народ на Светој србској земљи, а када дође време за то, биће и наша оружја, јер нећемо их никада оставити саме! Као што ни Господ не оставља све нас.

Христос се роди!

Косово је Србија!

Врх стране