Наш ударац „паради"

17. септембра 2018. / Активности

Као и годинама уназад, и овог септембра, уз злоупотребу србске полиције, уз опсадно стање на улицама Београда, издајнички режим Александра Вучића наметнуо је србској престоници још један дефиле полних изопачењака, који као што смо видели, несмањеном жестином провоцирају и вређају верска осећања житеља Србије.

Мeђутим, током трајања наказне шетње, развијен је транспарент припремљен од стране наших активиста, а на којем је уз наш знамен и часни крст, исписана порука упућена учесницима наказног дефилеа, као и њиховим режимским покровитељима који пљачкају народ, издају Косово и Метохију и спроводе антинародну политику. Медији су убрзо пренели вест о овој нашој „провокацији", а фотографија нашег транспарента  који је иначе развијен са једног од прозора под којим су изопачењаци дефиловали, заједно са својом идеолошком сабраћом и заштитницима из садашње и бивше власти, уклоњена је са наше Фејсбук странице од стране администрације Фејсбука.

Тим поводом истичемо да нас непријатељи никада неће спречити да спроводимо акције и ширимо пропаганду којом штитимо вредности нашег  „хомофобног“ народа. Наиме, Србска Акција ће и убудуће спроводити овакве „политички некоректне“ делатности  у духу супротставља свим накарадним појавама попут овакве манифестације која узгред обједињује издајничку власт и издајничку опозицију, и представља чин безочног изругивања светлим србским традицијама.

И баш на темељу таквих традиција, ми настављамо наше дело!

За здраву Србију, без наметања изопачености и издајничке власти!

Врх стране