НАТО зликовци и „братоубилачки рат"

05. марта 2022. / Коментар

Сврставањем на антируску страну кроз гласање за антируску резолуцију у Генералној скупштини Уједињених нација, издајнички Вучићев режим још једанпут је доказао да је марионета ционистичких САД и НАТО злочинаца. Једина разумна позиција званичне Србије, била би званична неутралност уз незваничну подршку руској страни у овом братоубилачком или „братоубилачком" рату. Јер сваки је рат братоубилачки, почев од првог братоубиства - Каиновог. И Господ је казао: „И предаће брат брата на смрт и отац сина, и устаће деца на родитеље..." (Мк. 13.12)

Дакле, уобичајена је ствар да ратова буде. Хришћанин не прижељкује рат, страдања и патње, али је фокусиран на душу и Небо. Ако има браће која граде своје сопство на духовном суноврату и лажи, они нам по духу и нису браћа док год стоје на темељу таквог беспућа. То су синови таме, који су сушта супротност синовима Светлости Христове. А такви синови Светлости смо призвани да будемо! Да љубимо личне непријатеље (које побеђујемо молитвом и постом), да непријатеље отачаства сатиремо и да се гнушамо непријатеља Божијих, како то учи Св. Филарет Московски.

Борбу руске војске током актуелне специјалне операције, ми видимо и као борбу за Православље и борбу против антихристовских САД и НАТО зликоваца, чије су марионете украјински сепаратисти и чија је армија поданика - маса просечних Европејаца - мондијалиста, „покојних и спокојних" (Леонтјев) који претходних дана бљују демонску мржњу према Русији и свему руском. Дакле ми руску борбу на Донбасу и Украјини, препознајемо као наставак оне борбе коју је водио наш православни србски род током Отаџбинско-одбрамбених ратова у западним србским земљама, као и током јуначке одбране од НАТО агресора 1999. године. Агресора који је непомирљиви непријатељ хришћанства и сваке нације. И непомирљиви непријатељ читаве Европе, а нарочито Русије и Србије. Јер како вели Драгош Калајић: Срби и Руси стоје први на бранику Европе. А одбрана Русије је одбрана „срца света“!

Врх стране