Немци за Русе!

07. априла 2022. / Коментар

Хиљаде аутомобила руских радника у Немачкој и њихових немачких комшија, у недељу је продефиловало Берлином у знак подршке Русији и у знак протеста против помахнитале русофобије у НАТО државама. И даље је пуно Немаца који мисле својом главом а не главом ционистичких медија, и који виде и знају да немачке санкције Русији нису немачки нити европски интерес, и да амерички окупатор не хаје за полупразне рафове немачких продавница.

Такође, сваки немачки љубитељ културе и уметности, гнуша се нарастајуће антируске хистерије на Западу, коју подржавају и интензивирају мондијалистички медији и политичари, а која своје отровне пипке шири и на културни план. И сваки трезвени и одговорни немачки родољуб, зна и осећа да нема целовите Европе без Русије. И зна да су сви ратови и сва тензија између Русије и Немачке, плод оних закулисних сила које су желеле зло Европи. И сви пројекти уједињавања Европљана који искључују Русију и(ли) Немачку, те који представљају вештачку баријеру између Русије и Немачке, представљају антиевропску идеју која долази из антиевропске кухиње.

У складу са наведеним, потпуно се слажемо и са следећим наводима из саопштења Председништва Национал-демократске партије Немачке (НПД) од 24. фебруара 2022. године:

„Затевавамо хитно повлачење америчких војника из Европе и прекид свих борбених дејстава. Украјинска криза показује да је Европи потребан независни одбрамбени савез који укључује Русију уместо НАТО-а... Јенки иди кући - да мира у Европи поново буде!"

Врх стране