Нова-стара антисрбска Влада

27. октобра 2020. / Коментар

Издајник Александар Вучић, изабрао је нове чланове Владе Србије. Председник Владе опет ће бити наказа Ана Брнабић, а 50% министара су тзв. ,,нова лица", међу којима и велики број жена. Вирус политичке коректности је одавно заразио србско друштво, те нас не чуди овакав избор мондијалистичког послушника где је највећи могући критеријум за добијање положаја у влади бити девијантна особа каква је Ана Брнабић или пол без обзира на стручност, способност и остале квалитете неопходне за министарску функцију, какве сигурно немају особе попут новопечене министарке Ирене Вујовић, унуке озлоглашеног комунистичког зликовца и убице Саве Ковачевића. Жене у Србији иначе под истим условима као и мушкарци имају права да се баве политиком, те ово вештачко вишеструко повећање жена у Влади, није никаква борба за права жена, већ испуњавање феминистичких (антиженских и антимушких) критеријума мондијалистичких окупатора. Наравно, ово питање није кључно, јер без обзира на то ког пола су Вучићеви министри, по правилу је реч о нестручним и сервилним особама лошег карактера. Додворавајући се својим газдама, Александар Вучић је поставио бившу ,,ударну песницу" Демократске странке Гордану Чомић на чело Министарства за људска права. То је уједно и ново министарство које је апсолутно непотребно, али је морало бити ,,измишљено" јер тако захтевају Вучићеве газде из Брисела. Гордана Чомић је осведочени србомрзац, идол либерала у Србији, и особа која се годинама шета од функције до функције. Она је оличење партијашког безобразја и лакрдијаштва, и још један у низу паразита који нагризају ткиво наше државе и нације, живећи живот на грбачи народа. Овим чином је Александар Вучић уједно пљунуо у лице својим бирачима које је ова жена годинама понижавала, али изгледа да су и они, и остали чланови СНС секте веома кратког памћења. У владу је уз СНС и СПС банду, ушла и странка Александра Шапића, који је поново показао и доказао да је лажни патриота, те да је једини циљ његове странке и њега лично - ући у фотеље министарстава, државних агенција и предузећа, као што је то радио док је био члан Демократске странке. Он је још један пример како се лако уклапају некадашњи функционери демократа у нову напредњачку власт. То је за нас и очекивано јер Србска Акција већ деценију упозорава на канцер партијског система и канцер лажног патриотизма који се годинама шири. Свако ко пристаје да му наказа Ана Брнабић буде шеф, није патриота. И уопште, свако ко је на платном списку Александра Вучића, сигурно није србски родољуб нити жели добро србском народу, а како каже владика Његош, ,,покољења дјела суде". Њихова дела су видљива сваким даном, корона-терор, најезда миграната, издаја Косова и Метохије, распродаја државне имовине, уништавање река и животне средине, промоција изопачењаштва, бела куга, масовно исељавање нашег народа из Србије, криминал и корупција. За све те ствари највише је одговоран Александар Вучић, што међутим не ослобађа одговорности оне који сарађују са њим и његовом странком.

Што се тиче наших очекивања од нове Владе - очекујемо да настави пут издаје Косова и Метохије, пљачке народа, увоза туђинаца, и свега осталог што од њега буде затражила мондијалистичка клика.
Наша је дужност да се боримо, да се одупремо диктатури издајника, незналица и моралних наказа, да сваким даном указујемо на то какво зло представљају Александар Вучић и његови полтрони из странке и власти, али и читав Систем, све са антисрбском опозицојим. Да раскринкамо њихове лажи и манипулације, и како каже добровољачка песма: ,,ми нисмо никад клонули духом, мада су тешки часови наши!". Ми се водимо тим стиховима, и наду нам улива наша вера у васкрслог Христа, победа србског народа и Цркве у Црној Гори над режимом Вучићевог пријатеља и сарадника Мила Ђукановића, као и јулске демонстрације када смо се заједно са народом и другим родољубима храбро супротставили режимској тортури ограничавања слободе, која је требала да се спроведе под плаштом борбе против корона вируса. Борићемо се протов издајничке власти и партијашког демо(но)кратског Система, са вером да ће доћи дани када ће Србијом завладати родољубље, братољубље и христољубље.

Врх стране