Нове мере као средство ,,корона тоталитаризма"

19. марта 2021. / Коментар

Од уторка, у Србији су на снази нове бесмислене мере, наводно у сврхе борбе против корона вируса. Затворене су продавнице (осим продавница прехрамбених производа), део занатских радњи, теретане и вежбаонице, ресторани, кафане, музеји и галерије. Очигледно је да нове мере кризног штаба нису усмерене на заустављање ширења корона вируса, већ искључиво служе као средство ,,корона тоталитаризма", односно ограничења одређених слобода, снажан удар на средње и мале предузетнике и раднике у услужним делатностима, док се истим мерама запрвао стимулишу ,,велики играчи", попут мегамаркета претежно у власништву страног крупног капитала, којима ове мере апсолутно не штете, те им чак дословно речено убијају конкуренцију.
Зашто мере не помажу против короне? Упоредићемо ситуацију у Србији и ситуацију у Белорусији. У Србији је према званичним подацима од почетка пандемије регистровано око 520.000 заражених, и 4.747 преминулих од вируса ковид 19, на нешто мало више од 6.000.000 становника. У исто време, у Белорусији је регистровано 303.000 заражених, и 2.103 преминулих од вируса ковид 19, на 9.400.000 становника. Док је Србија имала ригорозне мере карантина и полицијског часа током прошлог пролећа, а од тада, до сада и честих привремених затварања, Белорусија уопште није имала никакве мере затварања. Од почетка тзв. пандемије, у Белорусији се одвија нормалан живот, без забрана, затварања и рестрикција. Функционишу школе, вртићи, факултети, болнице, јавни превоз, индустрија, трговина, музеји, галерије, позоришта, биоскопи, а публика је редовна на спортским приредбама. Шта је још важно, у Србији се спроводи јака кампања за ковид-вакцимацију, и Србија има око 30 вакцинисаних на 100 становника, што је у поређењу са остатком света, прилично велики број. У исто време Белорусија има 0,2 вакцинисанисаних на 100 становника, и процентуално далеко мањи број заражених и преминулих од Србије! Ове бројке и ово поређење, јасан су показатељ да су све мере које доноси тзв. кризни штаб на челу са Предрагом Коном, апсолутно непотребне, јер су неефикасне. Мерама тзв. кризног штаба се искључиво постиже продубљивање економски јако лоше ситуације у којој је на снази стални раст цена животних намирница. Уз то, подстичу се страх и паника. Наравно, мере које доноси тзв. кризни штаб, постоје и у другим државама, првенствено међу чланицама Европске уније, тако да тзв. кризни штаб и влада слепо прате све оно што данас раде владе западних земаља, по налогу мондијалиста, а у циљу успостављања њихове апсолутне контроле над остатком човечанства, што се опет заиста и постиже мерама затварања, полицијског часа, хистеричним пропагирањем корона-вакцинисања, учестовањем мас-медија под њиховом контролом у стварању атмосфере страха итд.
Што се тиче економских аспеката нових мера кризног штаба, оне су погубне за мале и средње привреднике (првенство услужних делатности), и раднике запослене код малих и средњих привредника. Овим се свесно мотивишу привредна друштва у власништву крупних капиталиста. Као да се вирус не шири у мега-маркетима где је у исто време по више десетина, или чак стотина људи, док се опет, по закључку тзв. кризног штаба, вирус наводно незадрживо шири у објектима у којима ретко кад буде више од двоје људи (мале књижаре на пример). Оваква једна апсурдна одлука, показује заправо коме служе и Предраг Кон и остали чланови тзв. кризног штаба, и на чију штету, а на чију корист доносе одлуке. Предраг Кон је чак предложио да они који не поштују мере требају да буду кажњени ,,друштвено корисним радом". Ова скандалозна изјава разобличава Предрага Кона и намере његових господара, да од Србије направи конц-логор. Наравно, у свему овоме водећу улогу имају Александар Вучић и његови апаратчици у влади, јер без његове дозволе ове мере сигурно не би биле ни уведене. Александар Вучић је тренутно највернији слуга мондијализма у Србији, и најзаслужнији за састав чланова самог тзв. кризног штаба.
Када Србија буде ослобођена од глобалистичких окова, и њихових послушника на власти у нашој отаџбини, поставиће се питање одговорности свих оних који су учествовали у економском разарању србске привреде, свих оних који су спречили србског радника да достојно зарађује за свој хлеб, и свих оних који су учествовали потчињавању Србије тоталитарној мондијалистичко-капиталистичкој олихархији, служећи се тзв. пандемијом корона вируса, али и добро познатим вирусом пропаганде и злоупотребе.

Врх стране