Нови низ мигрантских злочина

17. октобра 2020. / Коментар

У претходних неколико дана збила се серија мигрантског дивљања у Београду. На Зеленом венцу је од стране мигранта, убодом ножем тешко рањен младић од 24 године, који се налази у болници и у тешком је стању, а у вечери између петка и суботе, мигранти су напали девојку код Бранковог моста и нанели јој тешке телесне повреде, и она се налази у болници, али је стабилно. Такође, забележен је и међусобни обрачун миграната, где је група родољуба храбром интервенцијом спречила још веће насиље.

Сва та мигрантска дивљања, плод су режимске политике примања мигрантских хорди из Азије и Африке које сеју страх по Србији и читавој Европи. Бруталан пример мигрантског насиља збио се претходних дана у Француској, где је убијен човек, тако што му је исламски терориста одсекао главу.
Наравно, мигрантски зличини нису никакви изоловани инциденти како режим и режимски медији у Србији представљају. Србска Акција од 2011. године упозорава на овај велики проблем. Београд и многи други србски градови више нису безбедни, мигрантске хорде су се готово одомаћиле уз подршку издајничког режима Александра Вучића кроз ,,затварање очију" полиције, судова и тужилаштва на бројна кривична дела, те уз материјалну помоћ како режима, тако и разноразсних тзв. невладиних организација које финансирају мондијалистички моћници. Но, ми се морамо успротивити приливу мигранта из Азије и Африке у Србију. Наша земља је угрожена, животи наших људи су угрожени, границе се за уљезе морају затворити, а преостали мигранти у Србији морају се вратити у земље из којих су и дошли. Александар Вучић и његов антисрбски режим то сигурно неће урадити, јер то се не може очекивати од власти које обезбеђују педерско парадирање, скандалозно ограничавају слободе Србима кроз такозване ,,мере заштите од короне", док се исте не односе на режимску врхушку и мигранте. Режим Алексадра Вучића покушава народу да ,,запуши уста" маскама, ограничи слободу кретања, доведе га у у још већу економску зависност и неизвесност, и изазива владавину страха, панике и мигрантског терора.
Стога, ваља се одупрети системском и режимском угњетавању, уколико желимо будућност за нас и нашу децу, односно ако желимо домаћинску, хришћанску и слободну Србију, а не Србију Александра Вучића и наказе Ане Брнабић у којој влада страх, лаж, мигрантски терор, педерастија, криминал, издајство, и антисрбство.

Стога су наше поруке јасне:

Одупри се најезди туђинаца!
Одупри се корона хистерији!
Диши пуним плућима, ступи у акцију, победи окупацију!

Врх стране