Ново режимско насиље: Увоз миграната у ванредном стању!

26. марта 2020. / Активности

Док траје хистерија око корона вируса, медијска халабука и тортура Александра Вучића и његове наказе (тзв. премијерке) који својим говорима додатно уносе страх и немир међу народ, њихова издајничка власт увезла је у Србију нову групу миграната (500-700 њих) са намером да их смести у туристичко одмаралиште Чардак, у националном парку Делиблатска пешчара. Овакви потези и намере режима (Комесаријата за мигранте) поткрепљују тезу из нашег прилога под насловом ,,Вирус пропаганде и злоупотребе", као и осталих наших прилога о психози створеној око догађања у вези са вирусом, које можете наћи на нашем сајту. Занимљиво да антисрбски режим представља као проблем и фактор ризика заразе - долазак наших сународника из иностранства, а туђинци које нико није прегледао су им пожељни! То је заиста велико лицемерје и безобразје!

Поздрављамо храбар потез житеља Делиблата, Ковина и околних места који су се окупили у великом броју, изашли на улице, и одржали протест против насељавања туђинаца из Азије и Африке у Чардаку, непоштујући тако одлуке издајничког режима о забрани окупљања током трајања неуставно уведеног ванредног стања. И ми смо се данас придружили мештанима Ковина и Делиблата, узевши учешће у протесту и блокади пута.

Овај увоз миграната јесте још један доказ како под плаштом борбе против корона вируса, Вучић и његова власт извршавају наређења својих иностраних газда, и тако противно вољи и интересу србског народа и даље у нашу земљу примају и доводе туђинце сумњивог порекла. Срби не желе у својој земљи џихадисте и исламистичке главосече из Азије и Африке. Наши преци нису проливали крв да би мондијалисти и њихове домаће слуге на челу са Александром Вучићем правили од Србије резерват за мигранте!

Данашњи протест је окончан пошто је власт донела одлуку да одустаје од намере да у Чардак смести мигранте. Стога, протест у Делиблату, значајна је победа народа против режимске политике увоза и насељавања миграната и показатељ свим другим местима у Србији како треба реаговати

Стоп најезди туђинаца, подршка народу Ковина и Делиблата!

Врх стране