О „Аутопуту мира“ и новом Закону о странцима

29. јула 2023. / Коментар

Издајнички режим Александра Вучића наставља са антисрбским потезима. Наиме, отворена је прва деоница аутопута ка Тирани и усвојен је нови Закон о странцима који ће омогућити мигрантима несметани боравак и рад у Србији.
Што се тиче тзв. ,,Аутопута мира" циљ његове изградње јесте спајање територије окупираног Косова и Албаније са Турском, која озбиљно наоружава шиптарске терористе на Косову, као и са Западном Европом, где се налази бројна шиптарска имиграција. Такође, овај аутопут пројектује и шиптарске претензије на југ Србије, ка Бујановцу, Медвеђи и Прешеву, али чак и ка Врању и Нишу. И док србска села на Косову и Метохији и она у Топлици и Јабланици умиру, локални општински и сеоски путеви нису обнављани деценијама, инфраструктура је катастрофална, села су девастирана, нема ни индустрије, нема будућности, а Србија троши милијарде евра да спаја Шиптаре, како међусобно, тако и са њиховим НАТО господарима. Такође, за аутопутеве који спајају Србе из Србије и Србске новца нема, и њихова градња касни, док су и саме трасе аутопута дискутабилне. Јасно је да је читава прича око ,,Аутопута мира" још један корак ка издаји Косова и Метохије од стране Александра Вучића и његовог режима.
Што се тиче новог Закона о странцима, Вучићев режим ће легализовати боравак миграната из Азије и Африке у Србији. Основна промена у законском решењу у односу досадашње прописе,  јесте та што ће се омогућити да у истом поступку странци остваре право на привремени боравак и на рад у Србији. До сада су странци морали прво да реше питање привременог боравка, па тек онда да поднесу захтев за дозволу за рад. Овим решењем долазимо до тога да ће јефтина мигрантска радна снага масовно да се увози. Ово законско решење, утицаће такође и на цену рада у Србији, јер ће мигранти радити за много мање плате него Срби, што директно угрожава и утиче на целокупно србско радништво. Вучићев режим од 2013. године, масовно прима мигранте, обезбеђује им смештај и храну од народног новца, и ћути на мигрантске злочине. Режим је најавио да ће подзаконским актима да се регулише и положај такозваних ,,дигиталних номада", то је тренутно у Србији популација коју чине Руси и ,,Украјинци", махом анти-руских, анти-православних и либералних ставова. Гласине круже да ће њима да се омогући чак и добијање србског држављанства по убрзаном поступку. Оваква решења су недопустива, јер теже ка промени демографске слике Србије. Србији треба боља популациона политика, Србији треба више србске деце, православних Срба, највернијих синова и кћери отаџбине, чији су преци гинули и стварали ову земљу вековима, Србији не треба увоз странаца!

За србску Србију без најезде туђинаца!

За Косово и Метохију у Србији, за Велику Србију, а не за Велику Албанију!

Врх стране