О заточењу Николе Недељковића: Србски животи су битни!

09. септембра 2022. / Коментар

Уместо неукусног и неприличног жаљења за недавно преминулом британском краљицом Елизабетом II, што је већ два дана главни глобалистички тренд који подстичу огавни системски медији, Срби треба да се се саосећају са онима који заиста страдају правде ради. Ради Христа и србства. Међу њима је и србски младић - Никола Недељковић који се већ два и по месеца налази у заточеништву шиптарских терориста из Приштине. Односно како би одвратни издајнички Вучићеви медији рекли: „...налази се у притвору јер га је ухапсила косовска полиција, а осудио га је косовски суд". У вези са тим, мора се истаћи да су управо Александар Вучић и његова паразитска и лоповска власт, својом државорушилачком политиком и издајом Косова и Метохије (почев од 2013. године), омогућили шиптарским злотворома много тога што они данас чине.

Шиптарски злочинци су на свом квазисуду осудили Николу на осам месеци затвора, због наводног распиривања мржње према Шиптарима. Ухапшен је на Газиместану на Видовдан, а осуђен је пре неки дан без икаквих релевантних доказа. Осуђен је искључиво због тога што је Србин, а у склопу континуиране шиптарске политике застрашивања србског народа.

Знамо да ће доћи дан када ће шиптарски злотвори и безбожници зажалити због својих недела. Али неће им бити спаса. Стићи ће их рука србског праведног гнева. До тада, помозимо нашој браћи и сестрама на Косову и Метохији на све могуће начине. И молимо се Господу да подари снаге Николи да издржи неправду и заточеништво, те да се жив и здрав врати својим родитељима.

Јер, србски животи су битни!

Врх стране