Поводом терористичког напада у Москви

31. марта 2024. / Коментар

Дана 22.3. азијатски исламисти починили су тежак масакр у концертној дворани и тржном центру у Москви, када је погинуло и рањено на стотине људи. Без обзира по чијем налогу је масакр почињен, дакле без обзира на то да ли је реч о ЦИА, Мосаду или украјинским службама (свакако је све то једна те иста страна која води рат против Русије), непобитна је и одговорност режима Руске Федерације, који руску земљу преплављује муслиманским мигрантима из Средње Азије и Кавказа. Јер тиме ствара базу из које се врбују терористи и руске градове чини погодним за њихово инфилтрирање. Наиме, годинама и деценијама, збивају се у Руској Федерацији злочини миграната против руског народа. Често ти злочини остају или потпуно некажњени, или се злочинци извуку само са новчаном или условном казном захваљујући корумпираном правосуђу Руске Федерације и деловању организованих азијатских криминалних група. Многи руски националисти су, уставши против најезде миграната и мигрантских злочина, жестоко гоњени од стране власти Руске Федерације. Многи су добили тешке затворске казне а део националиста је због свега тога постао потпуно пометен, те је скренуо на антируске позиције. Таква застрањења не оправдавамо, али и за њих, велику одговорност има актуелна антируска власт у Кремљу.

Но, вратимо се насловној теми. У маси милиона миграната који су дошли на тло Руске Федерације, налази се и много онаквих какви су за рачун западних непријатеља Русије починили поменути масакр у Москви. Зато тај злочин фактички представља заједничко дело атлантиста и азијатских исламиста. Њихов заједнички удар на Русију, за који је крива и промигрантска политика режима Руске Федерације који фанатично брани концепт „многонационала". Наиме, зарад добијања и одржавања мигрантске јефтине радне снаге, толеришу се криминалци, терористи, убице, лопови и силоватељи. Ти уљези су у једнакој мери непријатељи руског народа као и укро-сепаратисти и њихове НАТО газде. Зато и делују заједнички против руског народа. Зато сви они морају бити искорењени са руског тла, како би руски народ опстао и победио.

А атлантистичко - исламистичка спрега кидише и на руски и србски народ, не само данас, већ деценијама. У тој борби коју овај савез злотвора води против нас, против вере Христове и истинске Европе, победићемо само ако као народ(и), будемо верни Богу и себи.

Врх стране