Правда за новоруске добровољце!

14. јула 2015. / Коментар

dobrovoljci-sa-novorus-mИздајнички режим Вучића, Дачића и осталих поданика Ангеле Меркел, Тонија Блера и других крвавих НАТО злочинаца, као што се и најављивало, спровео је кривично гоњење и донео срамне осуђујуће пресуде против србских добровољаца – припадника оружаних снага Новорусије, који су заједно са руском браћом учествовали у борби против кијевске НАТО хунте. Међу осуђенима су и наши активисти који су се вратили са новоруског фронта, тако да овај удар издајничких власти на србску подршку Новорусији, истовремено представља и наставак режимске хајке на наш Покрет.

Правна подлога овог гоњења србских добровољаца Новорусије, јесте недавна срамна допуна Кривичног законика, којом је извршена инкриминација било каквог учешћа држављана Србије у оружаним сукобима у другој држави. Режим који чини све не би ли србски народ заборавио бомбардовање НАТО злочинаца и који, својом пасивношћу према србофобији, гаји и подстиче све видове антисрбског екстремизма и тероризма на србској земљи, изнова показује да је спреман да неуморно извршава све налоге својих НАТО господара. Спреман је да кукавички прихвати пуштање на слободу муслиманских и шиптарских србоубица попут Орића и Харадинаја, као и скандалозно изручење Капетана Драгана хрватској геноцидној држави. Спреман је и на све врсте издаје, од уништавања и продаје преостале војне технике, увоза имиграната, издаје Косова и Метохије, признавања наводног геноцида у Сребреници, па до прогона Срба који су показали спремност да положе своје животе за Православље и србско-руско братство.

Али као и у случају свих претходних удара, и овога пута су неправда и режимска злоупотреба права само ојачали нашу одлучност и дали нам нову снагу на путу подвига и борбе.

Слобода за Србску Акцију!

Слобода за србске добровољце Новорусије!

Врх стране