Предраг Кон - преварант и хохштаплер

08. новембра 2021. / Коментар

Претходних дана били смо сведоци оркестриране кампање у вези ,,одбране" Предрага Кона, у којој су учествовали како режимски званичници и медији, тако и они опозициони. Понашање појединих ,,опозиционих" лидера и медија показују да је јалова, другосрбијанска ,,опозиција" на потпуно истим идеолошким позицијама као Александар Вучић и његов СНС, те да они (Ђилас, Јеремић, Тадић и остали, као и медији попут ,,Н1", ,,Нове С" или ,,Данаса") представљају само ,,другу страну исте медаље", и да су свесне слуге Система, које не маре за интерес народа, већ за своје личне интересе и интересе својих ционистичких господара. Што се тиче наводних напада на Предрага Кона, добар део народа је револтиран увођењем ,,ковид пропусница" чији је главни заговорник управо Кон. Стога су протеклих недеља организовани и протести против ,,ковид пропусница",
‌међу којима су неки били и испред зграде у којој Предраг Кон станује. Пажњу јавности су највише привукли графити где је исписано ,,Кон=Менгеле", при чему су готово сви медији и политиканти како из власти тако и из ,,опозиције" здушно стали у ,,одбрану" Кона, и ,,осудили" овакве графите, тражећи од полиције да реагује и ухапси починиоце иако овде нема говора о кривичним делима која се гоне по службеној дужности. Сам Предраг Кон, који је Jеврејин по народности, одмах је своју одбрану засновао на примени познатих флоскула о тобожњем антисемитизму, како би лукаво заменио тезе и скренуо пажњу са аргументованих чињеница које указују да је он преварант и хохштаплер. Поменути графит је промашај из више разлога, али у истом свакако нема говора о антисемитизму.

Иначе, Предраг Кон се још у време епидемије ,,свињског грипа" прописно обрукао са фијаском око вакцина за свињски грип и познате корупционашке афере са вакцинама произвођача ,,Новартис" 2009.године. Још тада је он требао да буде смењен са свих функција, те да буде процесуиран због свог учешћа у афери у којој је оштећен буџет државе за више милиона евра. Дакле, његово место свакако није у кризном штабу за борбу против вируса корона него у затвору.

Врх стране