Пример системског гажења србске породице

21. јануара 2020. / Коментар

Садашње и бивше демо(но)кратске власти у Србији, константно показују небригу за катастрофалан пад наталитета србског народа. Осим што власт не подстиче рађање деце нити води било какву политику промовисања породице и породичних вредности, сваког смо дана сведоци све већих проблема које нам доноси масовна најезда туђинаца потпомогнута ћутањем тј. нечињењем Вучићевог режима.

Власт обезбеђује обилату помоћ мигрантима, финансира педерско оргијање и преко милион евра народног новца даје зарад изопачене изложбе Марине Абрамовић. Због оваквих штеточинских издатака и разноврсних видова лоповлука, државни буџет штеди на стварима које би морале бити приоритетне, попут исплата зарада трудницама, које данас у Србији касне и по 4-5 месеци.

Навешћемо пример породице Владимира Јуришина из Новог Милошева, чија је трудна супруга последњу плату добила за месец септембар јер надлежни касне са уплатом доприноса. Владимир и његова супруга чекају треће дете, а њихова животна егзистенција је озбиљно угрожена због кашњења исплата његовој супрузи. Навели смо Владимиров пример, али оваквих примера је нажалост много.

Небрига за србску децу антисрбског режима у Београду, промоција изопачењаштва и све већи број одлазака младих из државе у иностранство, међу главним су обалежјима данашње власти и данашњег паразитског система у Србији.

Уколико као народ желимо да опстанемо и на нашој србској земљи останемо, не смемо се мирити са таквим наопаким стањем ствари, већ се морамо етички и духовно уздићи и политички прекратити недело изрода и некрста.

Ступи у акцију, победи окупацију!

Врх стране