Припрема новог циклуса корона-циркуса

15. октобра 2020. / Коментар

Србијом је одјекнула вест да ће према одлуци тзв. Кризног штаба, од данас ношење маски преко лица бити обавезно свуда – укључујући и отворене просторе. Наравно, реч је о препоруци, али вест је вероватно не случајно, пласирана као да је реч о обавези (што би иначе било незаконито). Како год, убеђени смо да такав агресивни чин наметања корона-хистерије, неће проћи, те да ће већина народа игнорисати такво наметање.

Иначе, хистерија око covid-19 вируса, претходно је мало спласнула, међутим последњих дана видимо да глобалистички моћници не дозвољавају да се иста оконча. У Француској је поново уведено ванредно стање, овдашњи медији извештавају о порасту броја заражених у Србији иако он није драстичан, те су главне вести у медијима посвећене и порасту (наводном или стварном) броја заражених у околним државама. На сцени су поново Вучић и његови послушници на челу са Предрагом Коном који прете увођењем нових мера и покушавају да изазову страх, а са циљем да се народ навикне на тоталну контролу (о чему смо подробно писали током пролећа у нашим анализама ситиације са короном у Србији и свету). Средином јесени почиње сезона Крсних Слава, а Кон је већ поручио преко Вучићевих медија како ће исте наводно бити извор заразе. Србима, уз Божић и Васкрс, Слава представља најважнији празник у години који прославља Бога и небеске покровитеље србских породица (иако нажалост велика већина данашњих свечара не празнује Славу прикладно, али то је друга тема), те се надамо да неће поверовати Коновом и Вучићевом застрашивању, и да ће достојно прославити Славу уз одлазак у цркву, свечани ручак, госте и све оно што овај наш празник обележава. Ни Божић и Бадњи дан, Богојављење и Нова година по јулијанском календару нису тако далеко, а сигурно ће слуге мондијалистичких окупатора Александар Вучић, наказа Ана Брнабић и Предраг Кон покушати да спрече окупљање верног народа у црквама, као и прославу ових празника. Стога се сви како на личној, тако и на општој разини морамо супротставити овој глобалној манипулацији. Друга врло битна ствар у вези са корона-циркусом јесте положај радника. У Србији је радник сведен на робовски положај, а новонастала ситуација је додатно погоршала раднички и предузетнички статус. Много људи је остало без посла, поготово у услужним делатностима, а нова радна места се не отварају, што представља огроман проблем за саму физичку егзистенцију србских радника. Овакав развој догађаја сигурно иде у прилог глобалистичким структурама које ће и на овај начин покушати да успоставе апсолутну контролу над сваким аспектом живота слободног човека. Ми им поручујемо да им то нећемо дозволити, те да ћемо се одупрети глобалистичкој диктатури!
Кроз једно наметање хистерије смо већ прошли, и шта смо научили? Да се екстремним мерама ширење вируса може спречити само на кратке стазе, и да то није дугорочно решење. Дугорочно решење представља више болница и њихова боља опремљеност, више доктора и медицинских радника, веће плате докторима и медицинским радницима. То је пут ка спречавању и епидемије корона вируса, и других много већих епидемија попут епидемије канцера која је последица НАТО бомби које су падале на Србију 1999. године у НАТО агресији. Канцер сваке године однесе на хиљаде србских живота. О тој и другим опаснијим епидемијама не брину ни Вучић, ни Кон, ни остали дежурни ,,душебрижници" док ,,трују" нацију преко медија и изазивају владавину страха.
Србски народ мора да буде храбар, веран Богу и Цркви, и веран себи. Не смемо да дозволимо да нашим животима управљају глобалисти преко својих домаћих послушника, не смемо да наседамо на њихове манипулације. Победили смо кроз нашу славну историју све непријатеље, победићемо и вирус, и глобалисте и њихове слуге које су на власти у Србији!

И да поновимо, наравно да верујемо у опасност од овог вируса, као и да свакако да одређене мере треба предузети, али ово дефинитивно није ,,црна смрт", није ,,шпански грип" или ,,тифус" са почетка двадесетог века који су покосили становништво како Србије тако и читаве Европе.

Такође као што смо и у ранијим чланцима истицали, ми нисмо вични и стручни да проценимо тачан стрпен опасности од овог (очигледно вештачки створеног) вируса, али и лаичким очима гледано, јасно је да се тај степен вишеструко преувеличава, те да Систем манипулише у складу са потребама.
Како год, овај вирус ће проћи, а боримо се да србски народ уз Божију помоћ победи и вирус лажи и зла које нам сервирају мондијалистички моћници, и њихове слуге у нашој земљи - властодршци и антисрбски медији. Наравно, не мислимо ту само на ову ситуацију, већ на опште стање мондијалистичке окупације.

Врх стране