Против „Mirdite" и мигрантског насиља

26. октобра 2020. / Активности

Активисти Србске Акције учествовали су у петак у протесту испред просторија србомрзачког „Центра за културну деконтаминацију“ у Београду, а против одржавања антисрбске манифестације „Mirditа", и против издајничких власти које омогућавају и штите овакву скарадну манифестацију србомржње.

Нећемо се помирити са одржавањем овог накарадног фестивала, који настоји да афирмише шиптарски сепаратизам и тероризам, и нећемо дозволити да се у свест србског човека усади монструозна теза како је Косово сусед Србије а не њена територија и заветно место србског народа.

Такође, наши активисти присуствовали су недељном протесту родољуба против мигрантског насиља у Београду, као и против накарадне политике власти по овом питању.

Овом протесту, покушала је да опонира група псеудолевичарских пропалица уз помоћ полиције, која уместо да приведе правди учеснике тог непријављеног скупа, штити тај антисрбски провокаторски шљам. То наравно није ништа ново, већ је честа појава већ деценију, и током многих наших активности. И то је логично јер ови црвени кловнови подржавају све битне чиниоце мондијалистичке окупације Србије, као што су: антихришћанство, србофобија, најезда миграната или промоција изопачењаштва. Зато су и ти самозвани антифашисти (заправо, нерадници, наркомани и вечити студенти) - обичан делић капиталистичког и мондијалистичког система антисрбске окупације.

Тако да и овом приликом поручијемо овим црвеним пропалицама и љубитељима мигрантског насиља, да им неће помоћи ни њихове лажи нити капиталистичка власт која их штити нити капиталистички медији који их бране, подржавају и промовишу. Неће им помоћи, јер њихиве мишје рупе из којих само уз полицијску заштиту смеју да привире, њихова су једина перспектива.

Смрт комуни!

 

Врх стране