Против најезде туђинаца!

30. децембра 2011. / Активности

У циљу наставка кампањe против имиграције и расног мешања као подмуклих облика угрожавања  животног простора и идентитета србске нације, активисти Србске Акције почели су са облепљивањем србских градова нашим новим налепницама, чија је порука усмерена против наведених деструктивних стремљења.

Поново истичемо да, иако је србски народ гостољубив према свима који у доброј намери желе да посете нашу земљу, за имигранте који окупирају србске вароши и у њима чине злочине, не сме да буде места на србском тлу! Ми као хришћани и као припадници једног страдалног народа, разумемо све несреће људи широм света, и спремни смо да им пружимо помоћ уколико смо у могућности. Али не по цену угрожавања сопственог националног животног простора, поготово ако узмемо у обзир све постојеће проблеме са којима се као народ суочавамо. Наиме, чињеница је да је свака држава која је допустила неконтролисани уплив имиграната из земаља тзв. Трећег света, као последицу имала пораст криминалитета, а нарочито броја кривичних дела пљачки, силовања и убистава, чији су виновници управо азиланти.

Подстицај имиграције и расног мешања, чиниоци су политике планетарног мондијализма коју спроводе ЕУ и САД, са циљем уништења националних идентитета народа широм Европе и света, па и нас Срба који до сада нисмо били изложени најезди имиграната са других континената. Стога се омогућавање прилива тзв. азиланата, као потез издајничких властодржаца а по налогу њихових ментора, и могао предвидети, јер је то поље на коме до сада није било удара на србску земљу и србски идентитет. Упркос свему томе, дужност нас, србских родољуба, јесте да по начелу „боље спречити него лечити!“, упозоравамо на потенцијалну опасност од наставка најезде туђинаца и организујемо мере у циљу заштите нашег народа.

Врх стране