Против срамне ,,параде"

20. септембра 2021. / Активности

Сa превасходним циљем да се нађе што ближе јучерашњој ,,паради" изопачењака у центру Београда, група активиста Србске Акције придружила се посетиоцима протестног скупа против најављених ковид пропусница и присилне вакцинације. А с обзиром на расположење бројног окупљеног народа, скуп је фактички имао обележје и протеста против изопачењачке поворке, и био је заказан практично у исто време када и ,,дефиле" срама.

За разлику од поборника педерастије (који су штићени и спровођени), учесници патриотског скупа су са потешкоћом долазили до централних градских улица, будући да је саобраћај био блокиран ради заштите учесника наказне ,,параде". Из истог разлога, претходно су у граду малтретирани и привођени учесници скупа ,,монаха Антонија".

Ипак, и поред потешкоћа, у 18 часова око споменика кнезу Михаилу Обреновићу, окупило неколико хиљада људи. По речима организатора, место окупљања претходно пријављеног скупа је са Андрићевог венца морало да се помери на Трг републике, јер је СНС банди на власти (односно, њиховим страним газдама) - кључна заштита изопачењачких наказа. Стога је патриотску поворку кордон полиције зауставио на путу до Председништва, а заштићени кордоном, педерски активисти су кукавички добацивали и провоцирали. Нешто касније, поворка напокон стиже до Андрићевог венца. 

Били смо пријатно изненађени када су говорници са бине (организатори протеста, као и лекари који су позвани да говоре) јасно ставили до знања да се: ,,нису окупили равноземљаши и антиваксери, већ људи који се противе корона терору и који се не плаше Александра Вучића, Предрага Кона, тзв. Кризног штаба, и сулудих мера које су у неколико мера покушали, а и даље покушавају да наметну’’.

Наши активисти су развили транспарент испред ,,Прајд инфо центра’’ надомак Андрићевог венца, са поруком - ,,И на улици, и у Влади, стоп педерској паради!’’ 

Касније, у шетњи до зграде Владе Србије, дошло је до спаљивања педерске заставе, што је било испраћено одушевљењем присутног народа. Иначе, једну од застава са поменутих педерских просторија, скинули су наши активисти.

Са полицајцима који су штитили изопачењаке, био је министар унутрашњих послова - антисрбски шарлатан Александар Вулин који је дошао да подржи заштиту ,,параде", и тиме посведочи да није никакав борац за ,,Србски свет", већ је борац за Вучићев и Сорошев - педерски свет.

Срамотна је и тужна чињеница да на протесту против ,,параде" изопачењака није било већег броја клирика наше Цркве, као и то што су патријарх и владике биле неме за јавну и одлучну критику власти у погледу наметања народу наказних изопачењачких анти-вредности. Срамота је што код нас нема учешћа клира у протесту, онако како се то збило недавно у братској Грузији.

Срамота је и то што припадници организованих навијачких група, листом не смеју да дођу и супротставе се ,,паради" срама, како се не би замерили некима од својих вођа - Вучићевим криминалцима.

Све у свему, ми ћемо увек дизати свој глас против наметања изопачености, и урадићемо оно што је до нас. Претходних година, наши активисти су хапшени, малтретирани и процесуирани због отпора ,,паради" срама, али упркос томе, ми нећемо одустати!
Успех је то што се опет показало да без бројних полицијских снага није могуће спровођење изопачењачког пира у Београду, као и да народа који је спреман да протестује против таквог пира, има много више него изопачењака који учествују у овој лажној паради. ,,Паради" срама.

Врх стране